Můj kousek štěstí
Za zálety se mu pomstila milencem?
Jejich vztah působí jako nekonečná reality show, v níž je manželství stále na pokraji rozvodu.
Za zálety se mu pomstila milencem?

Hudebník platí za jednoho z největších proutníků showbyznysu. Povídá se ale, že jeho manželka se v poslední době nenechává zahanbit. Prý si užívá se svým starým známým.

S trochou nadsázky se dá říct, že všude tam, kde se mluví o nevěře, objeví se Felix Slováček (80). Na nedávný křest knihy Láska na houby dorazil se smyslnou zrzkou Kateřinou Bláhovou (27). Nehnul se od ní na krok, naparoval se jako páv.

Hned se začalo spekulovat, jak blízký je asi jejich vztah… Zlé jazyky navíc tvrdí, že zrzka zdaleka není jeho jedinou „kamarádkou“ a podivují se nad tím, kde saxofonista ty mladice pořád bere…

Bez komentáře

Ještě před dvěma třemi měsíci to vypadalo, že Dagmar Patrasová (67) každý manželův flirt, úlet, či románek musí komentovat. Jako by se snažila Slováčka veřejně pranýřovat.

Nakonec, nikdo by se jí po více než čtyřiceti letech vztahu a všech jeho avantýrách nemohl divit. Tomu je ale, zdá se, konec. Herečka se k Bláhové v podstatě nevyjádřila.

Změna taktiky

Jestli něco málo utrousila, tak to bylo v porovnání s nedávnou minulostí, kdy se nevybíravým způsobem vyjadřovala o manželově milence Lucii Gelemové (40), v podstatě bezvýznamné. Povídá se totiž, že Patrasová změnila taktiku. Místo toho, aby mu stále něco vyčítala a dělala scény, měla si najít milence.

Podle mnohých dokonalý tah, na který Slováček nemůže nic říct. Teď se mu může všechno vrátit i s úroky. Tím spíš, že se prý herečka a zpěvačka dala dohromady se svým starým známým.

Má se stýkat s bývalým milencem Vitem (52). S italským podnikatelem v cestovním ruchu trávila hodně času v době, kdy její manžel žil s výtvarnicí Gelemovou. Když Felix od milenky odešel, Dáda se netajila tím, že ona svůj vztah s Italem rozhodně končit nehodlá.

A jak řekla, tak se zřejmě také stalo. A Slováček údajný románek své ženy nenese příliš dobře. Tichá pošta jede naplnoa hudebník zírá. Dosud se domníval, že ze svého pohledu může všechno a jeho manželka by měla být pokud možno potichu, sedět doma a s nikým se nevídat.

Místo dovolené náhradník?

Patrasové došla trpělivost. „Jezdí do Prahy, takže se vídáme. A jinak se vídáme přes Skype. Každý den si píšeme a voláme,“ řekla na adresu Vita. Ta slova Slováčka ranila.

Možná proto byl na dovolené v Turecku jen s dcerou Annou Slováčkovou (28). Chtěl manželce ukázat, že bez ní to jde taky? Údajně by s ním stejně neletěla, protože v té době byla s italským milencem.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz