Moje šťastná hvězda

Za zdravím a pohodou do Velichovek

Moderní lázeňské zařízení Lázně Velichovky se s více než stoletou tradicí specializuje především na léčbu a rehabilitaci klientů s onemocněním pohybového aparátu, pacientů po úrazech a po operacích kostí a kloubů, včetně kloubních náhrad.

Lázně leží v podhůří Krkonoš, u Náchoda, a bezpochyby vás okouzlí prvorepublikovou atmosférou. Můžete se tak trochu vrátit do starých časů, a přesto si užít moderní výhody lázní, včetně zdejších procedur.

A jaký je ve Velichovkách přírodní léčivý zdroj, za kterým se sem jezdí z celého světa? Je to právě unikátní křídová slatinná zemina s vysokým obsahem uhličitanu vápenatého a železa.

Rašelinové neboli slatinné zábaly a koupele jsou vhodným podpůrným prostředkem i při svalovém přetížení. Přinášejí úlevu při akutních a chronických bolestech kloubů či páteře. Mezi další místní procedury, které pomáhají, patří perličkové a přísadové koupele s jodem, bylinkami či Solfatanem. Stejně tak je to elektroléčba, vodní terapie, rehabilitační cvičení a relaxační wellness procedury.

Dále zde provádí přístrojovou léčbu a speciální procedury jako oxygenoterapii nebo baňkování. Ve volném čase můžete podniknout výlety po okolí, kde se nachází například zámek Kuks, pevnost Josefov, zámek Ratibořice, Náchod, Adršpašsko-Teplické skalní město nebo hrad Pecka.

Lázně pořádají pro své klienty také taneční večery s živou hudbou, divadelní představení nebo cestovatelské přednášky, výlety a mnoho dalšího.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden