Moje šťastná hvězda

Zabodovala u Gregorové!

Moderátorku Danielu Písařovicovou (43) u Gregorů zkrátka milují!

Na premiéře muzikálu Slunce, seno, jahody, který napsal její partner, muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý (39) na motivy známé komedie Zdeňka Trošky (69), se opět ukázali jako oficiální pár.

A zamilovanými pohledy nešetřili! Dokonce i Hana Gregorová (69) překvapila svou vřelostí a slovy o nové „snaše“. Překonat Taťánu Kuchařovou (34) nebylo pro Danielu bůhvíjak těžké. Ostatně, že jí Gregorová nemůže přijít na jméno, se vědělo dlouho.

Je ráda, že je šťastný

Ondřejovi se v práci nevídaně daří. A nejen tam. Potvrzuje tak pravidlo, že když je osobní život v rovnováze, i v tom pracovním se úspěchy dostaví. S Ondřejovou nevlastní sestrou Rolou (45) a jeho maminkou Hanou Gregorovu se Daniela vřele vítala, smála se a vypadalo to, že na nebi není jediný mráček.

Trpí jeho matka opičí láskou a nedokáže svého chlapečka pustit do náruče jiné?

Herečka následně potvrdila, že se jí Daniela pro jejího syna skutečně líbí. Už v minulosti si prý o ní myslela, že je to velmi hezká a inteligentní žena. „Můj syn je šťastný, to je to mě důležité,“ řekla. Naznačila tak, že s bývalou manželkou Ondřeje to taková sláva nebyla.

Změní se něco svatbou?

Záliba v jeho nové partnerce není pro Gregorovu obvyklá. První manželka Ondřeje Johana (40) jí byla trnem v oku ještě před svatbou, druhá manželka jakbysmet. Bude Daniela vzata na milost jen do doby, než si Ondřeje vezme?

Trpí jeho matka opičí láskou a nedokáže svého chlapečka pustit do náruče jiné? Velmi jednoduše by se mohlo stát, že brzy zase otočí a dá Daniele co proto...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden