Můj kousek štěstí

Začal pracovat na potomkovi

Sbalil kufry, hokejky i svou přítelkyni Veroniku Kopřivovu (25) a odletěl za oceán. Odchod to byl ale celkem komplikovaný. Poprvé zrušil odlet hokejový král z osobních důvodů. Podruhé ho musela zrušit Kopřivá, jelikož neměla chůvu pro své pejsky a dělala paniku, co s nimi bude.

Povedlo se to až napotřetí a hurá na Floridu. Jágr už zase válí na ledu v americké NHL, ale jak před svým odchodem z rodné hroudy naznačil, prý už je to naposledy. V plánu teď má úplně jinou činnost, než lítat za pukem.

Chce zplodit malého Jardu anebo malou Verunku.  Vše tedy nasvědčuje tomu, že Jágr už chce opravdu zakotvit v rodinném přístavu a konečně založit rodinu. Není se čemu divit. Čas je neúprosný a rychle plyne i Jágrovi. Chce-li mít potomky, musí konat! Dlouho na to čeká i hokejistova máma, která se vytoužené role babičky nemůže dočkat. Ta si se „skoro nevěstou“ Kopřivovou si celkem rozumí. Takže dvojici v cestě nestojí žádné překážky. A Kopřivová se může tetelit radostí. S Jágrem a jeho potomkem po boku má o budoucnost postaráno. Už žádné tanečky kolem tyče, ale spíš kolem plotny.  .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden