Moje šťastná hvězda

Začala hubnout kvůli lásce?

Říká se, že proměna Rusevové není jen tak nějaká náhoda, ale dobře promyšlený plán!

Rozhodla se ANEŽKA RUSEVOVÁ (35) jít svému štěstí stůj co stůj naproti? A opravdu shazuje kila kvůli kolegovi JANU ŘEZNÍČKOVI (31)?


Změnila se k nepoznání. Jak jsme vás již informovali, představitelka sympatické Venduly z nekonečné Ulice Anežka Rusevová (35) šla v uplynulých měsících pořádně do sebe. Skoro se ani nechce věřit, že jde o jednu a tutéž osobu.


Herečka neuvěřitelně prokoukla a nyní září jako sluníčko, čehož by si všiml snad i slepý. Dcera skvělého herce Radana Ruseva (†51) sice tvrdí, že jen potřebovala změnit životosprávu, všem je ale jasné, že v tom musí mít prsty láska. O koho jde? 


Přenesou lásku z placu i do soukromí?

Inspiroval ji seriálový manžel?

Je zajímavé, že herečka, jež oplývá znalostí několika světových jazyků, na sobě začala tak dřít jen krátce poté, co se její seriálový manžel, kterého hraje Jan Řezníček (31), pochlubil svými neuvěřitelnými hubnoucími výsledky. Loni v září se svěřil, že se mu podařilo shodit půl metráku!

A nutno podotknout, že se z něho stal opravdu velký fešák, který ještě jednoho dne bude lámat srdce na potkání. Začalo se proto říkat, zda tím nechtěla Anežka tak trochu získat jeho přízeň.

Přece jen, když prošel takovou proměnou, na kterou je navíc nebývale pyšný, asi jen stěží by našel zalíbení v někom, kdo nechce pro své zdraví hnout ani prstem.

„Shodila jsem 17 kilo a cítím se skvěle. Pomáhá mi i okolí, jak pozitivně reaguje,“ svěřila nyní nadšeně. Že by se do něj opravdu tajně zamilovala?

Tady ještě měla nějaké to kilo navíc, to už ale neplatí.

Vyhlíží  toho pravého

Rusevová se nikdy netajila tím, že se jí v lásce nedaří. Přece jen, letos oslaví už šestatřicátiny a manžel a děti stále nikde. Na všetečné otázky ohledně partnera tak vždy jen smutně krčila rameny.

Už několikrát ale kápla božskou, že si s Řezníčkem padli na natáčení hned pěkně do noty. Společně tráví hodně času a nebylo by žádným překvapením, kdyby se do něj zamilovala. Není snad nikdo, kdo by to těm dvěma nepřál. Nebo má snad herečka v merku někoho jiného?

Ví o její náklonnosti?

Oba ale ohledně jejich vztahu zarytě mlčí. Jeden čas se dokonce spekulovalo, zda Anežka netouží spíše po Jiřím Knihovi (41), představiteli ztřeštěného, ale dobrosrdečného Mária, nyní se však zdá, že tím vyvoleným je opravdu Honza Řezníček. Teď je jen otázka, zda o tom bodrý sympaťák vůbec ví. To ukáže nejspíš jen čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden