Moje šťastná hvězda

Začala pomýšlet na svatbu?

Říká se, že vážný krok zvažuje kvůli tomu, že se dala opět dohromady s expartnerem.

Seriál Slunečná došel do svého finále a na přání diváků skončil svatbou. Při té příležitosti se DENISA NESVAČILOVÁ (30) zasnila a na malou chvíli se viděla v bílém. Našla snad už konečně toho pravého?


Ještě donedávna se u hvězdy seriálu Slunečná Denisy Nesvačilové (30) střídal jeden milostný nezdar za druhým. Nějakou dobu pak byla herečka s ohnivou hřívou dokonce sama a užívala si prý nadbíhání svých nápadníků. Teď se ale zdá, že by mohla být její samota a smůla v lásce u konce.


U příležitosti posledního dílu Slunečné, kdy se brali Týna a Janek, které si zahráli Eva Burešová (28)Marek Lambora (26), se totiž Nesvačilová rozpovídala o své vlastní svatbě. Podařilo jí snad utajit vážný vztah, který má tentokrát nakročeno ke šťastnému konci? 


Dostal druhou šanci?


Před rokem se touto dobou mluvilo o tom, že se Nesvačilová rozešla se svým partnerem, muzikantem Janem Melíškem (34), s nímž byla tři roky. Rozchod se jí podařilo tajit několik dlouhých měsíců. A zjevně moc dobře věděla proč. Přece jenom po třech letech už člověk většinou plánuje s druhým budoucnost, možná i svatbu a rodinu.


Poslední vážný vztah měla s talentovaným hudebníkem.

Nikdo by se nedivil, kdyby to herečku opravdu sebralo. K rozchodu se navíc odmítla jakkoli vyjadřovat. Pak se v jejím životě sice objevil jistý muž, náhlé poblouznění mělo ale hodně rychle zase vyšumět. V posledních týdnech se ale začalo ve velkém spekulovat o tom, že by Nesvačilová a Melíšek k sobě mohli opět vrátit.

Herečka měla naznačit, že by o to zejména Melíšek stál. Jestli se ale dali dohromady nebo ne, nikdy nepotvrdila. „Možná jsem si na chvilku představila, jak by vypadal můj svatební den,“ nechala se slyšet krátce po dotočení posledního dílu Slunečné.

Kdyby vedle sebe nikoho neměla, asi sotva by si svatbu představovala. Jestli po svém boku ale viděla právě Melíška nebo někoho jiného, to už neprozradila.

Představu má jasnou 

Zhruba před čtyřmi lety si zahrála Denisa Nesvačilová epizodní roli v seriálu Specialisté, kde oblékla krásné bílé svatební šaty. Byla nádherná, dlouho si jich však neužila, protože se její postava stala obětí vraha.

Už tehdy, v době, když ještě chodila s Melíškem, měla o svém velkém dni celkem jasné představy a netajila se tím, že by svatební šaty s gustem oblékla. Kdo by ale u ní čekal sněhobílou róbu, asi by se hodně mýlil.

Sama totiž přiznává, že je tak trochu rebel a na tradiční romantiku ji prý moc neužije. Je tak zřejmé, že pokud herečka spřádá tajné plány na veselku, bude to nepochybně pořádný odvaz, a ne nudná klasika. Teď jen, aby to zase nějak nezakřikla. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden