Můj čas na kafíčko

Začala se nudit se svým kolouškem?

Herečka Vanda Hybnerová (50) je sice se svým o třináct let mladším přítelem Jakubem Chourou (37) už čtyři roky, ale na veřejnosti se spolu moc neukazují. A není to kvůli tomu, že by byl Jakub stydlivý. Prý je na vině problém v jejich vztahu. Vanda totiž tráví veškerý volný čas radši s dcerou Antonií (20) než se svým přítelem. Ten už v jejím životě údajně nehraje tak zásadní roli jako dřív. Jeho samotného to prý mrzí, ale za ta léta už si přece jen zvykl.

Nic jí už nepřekvapí

Sama Vanda přitom tvrdí, že je za partnera Jakuba ráda. Ten jí vychází ve všem vstříc. Stejně to ale nevypadá, že by bez něj nedokázala žít. Když se jí totiž Jakub zeptal, jestli by s ním chtěla bydlet, měla hned tisíc výmluv, proč to nejde. Prý chce zkoušet nové věci, které doposud neměla šanci stihnout a hlavně nechce opakovat minulost. Moc dobře ví, že kdyby se přestěhovala, byla by jen otázka času, kdy by došlo na svatbu a další dítě. Herečka už si jednu svatbu zažila s hercem Sašou Rašilovem mladším (46) a bohatě jí to stačilo.

Mají spolu nějakou budoucnost?

Takže nejenže se Vanda nechce k příteli stěhovat, ale evidentně ani neplánuje nějaký posun v jejich vztahu. Prý spolu nemají moc společných zálib. Kromě rychlé jízdy na motorce.Vandina největší vášeň jsou však koně. Ráda se pohybuje ve stáji, dokonale si tak odpočine a načerpá energii. Nicméně její partner s ní tuto zálibu nesdílí. Myslí, že jízda na koni a úklid stájí jsou jen ztráta času. Každopádně Vandu to baví a nechce se kvůli partnerovi nějak výrazně omezovat.

Je příliš sobecká?

I když má herečka vztah, stále dává přednost sobě před partnerem. S bývalým mužem spolu byli přes dvacet let, takže si asi myslí, že takovou dobu už nikdo nemůže překonat. Možná proto svého současného přítele drží od sebe dál, aby pak nebyla zbytečně zklamaná. Jakub je zatím tolerantní, ale jak dlouho to může vydržet? Sám je totiž ve věku, kdy by se chtěl usadit a založit rodinu. Toho však s Vandou zřejmě nedosáhne. Takže buď se s tím nějak popere, nebo si najde mladou milenku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden