Moje šťastná hvězda

Začala si něco s kolegou?

Bok po boku se už dlouhou dobu objevují v nekonečné Ulici. V poslední době se ale mezi jejich kolegy začalo říkat, že Markéta Stehlíková (36)Kryštof Rímský (45) k sobě mají až podezřele blízko.


Herečka je už několik let údajně bez přítele a absence muže v životě zřejmě vzala zasvé. Pokud se ale spekulace o jejich románku skutečně zakládají na pravdě, budou mít brzy možná velký problém. Není totiž tajemstvím, že je Kryštof už mnoho let zadaný a má dva syny.


Zničí mu vztah?


Na place jim to spolu klape dokonale. A bohužel asi nejen tam. Byla by ale herečka opravdu schopná odvést otce od rodiny? Sama má sice taky dceru, s jejím otcem se ale rozešla už dávno a od té doby se jí, jak sama přiznala, nepodařilo navázat žádný dlouhodobější vztah. Sama tedy musí vědět, jaké by to asi bylo pro kolegovu partnerku, kdyby mezi nimi bylo něco víc.


Dokonalá milenka


Je tu ovšem i možnost, že by se to všechno dalo nějakým způsobem skloubit. Stehlíková už několikrát přiznala, že rozhodně není typ na vdávání a je smířená s tím, že k oltáři se jí nikdy žádného muže nepodaří dovést.


Kdyby ale chtěla být opravdu jen milenkou Rímského, pak by to asi smysl mělo. Možná i on sám je rád, že poznal někoho, kdo ho dokáže alespoň na chvilku vytrhnout z každodenního stereotypu a žádný vážný závazek po něm nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden