Moje šťastná hvězda

Začala Vilma Cibulková zase pít?

Dostala kvůli alkoholu padáka?

Už v listopadu loňského roku, krátce poté, co se s VILMOU CIBULKOVOU (53) rozešel její tehdejší partner, hudebník PAVEL JAKUB RYBA (55), vyvstaly obavy, zda znovu nezačala pít. Nyní se k tomu sama přiznala.

Trápení blonďaté herečky jako by nebralo konce. Po dramatickém ukončení vztahu s MIROSLA- VEM ETZLEREM (52) a drogových aférkách dcery ŠIMONY (23), která se dokonce ze své závislosti musela nějakou dobu léčit, se zdálo, že se na ni konečně usmálo štěstí. Opak je však zřejmě pravda. Nečekaný rozchod s muzikantem ze slavné umělecké rodiny ji srazil na kolena. „Rok a půl jsem byl vlastně jen s Vilmou a zanedbával práci. No a v poslední době jsem se té práci zase začal věnovat. A jak to tak bývá, prostě jsme se odcizili,“ svěřil se Ryba s tím, že je to všechno jeho vina. V ten den jako by se Cibulkové zhroutil svět.

Opustil ji kvůli jiné?

Vedle Ryby vypadala spokojeně, jako by na chvíli dokázala zapomenout na těžké období, které má za sebou. Navíc se začalo spekulovat, že jí partner utekl za jinou, mladší ženou. A to je něco, s čím se Cibulková vyrovnává jen velmi těžko. Podobnou situaci si totiž už prožila. Krátce po jejich rozchodu přišla další rána. Divadlo v Řeznické ze dne na den stáhlo ze svého repertoáru představení, v němž herečka excelovala. Bez vysvětlení, a to i přesto, že bylo pravidelně vy- prodané. Netrvalo dlouho a kuloáry českého showbyznysu se začalo šířit, že by to mohlo být proto, že Cibulková opět hledala štěstí na dně láhve s alkoholem.

Blízcí o ni mají obavy

Spekulacím, že se s oblíbenou herečkou něco děje, nasvědčují i nejnovější informace z Divadla v Řeznické. Tam totiž Cibulková nečekaně skončila. Její odchod byl tak rychlý, že dokonce nedohrála ani poslední představení. Sama herečka tvrdí, že na vině jsou velmi vypjaté vztahy, které už nebyla déle ochotná snášet. Největší díl ve sporech měla sehrát ředitelka divadla, paní Srbová. Té se podle slov Cibulkové podařilo vystupňovat atmosféru do takové míry, že pro ni byla situace naprosto neúnosná. O co se ale přesně jednalo, herečka neprozradila. Šlo snad o to, že si vedení všimlo podivného chování své zaměstnankyně? A mohl odchod z divadla být vinou opětovného pádu Cibulkové na dno? Blízcí mají o herečku obavy a nijak se netají tím, že nyní, když přišla o práci, může se její psychika rychle zhoršit. „Ano, byla bych pokrytec a nezříkám se zodpovědnosti. Celá ta nelehká situace se stupňovala několik týdnů a já to neunesla,“ potvrdila herečka, že se neudržela a zapila žal něčím ostřejším.

Hudebník poslal herečku k šípku údajně kvůli nedostatku času na práci. Pravděpodobnější však je, že zkrátka utekl za jinou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden