Moje sladké tajemství

Začali toužit po dítěti?

Rodina je pro ni velmi důležitá.

Ze seriálové dvojky na zabití Sary Sandevy (26) a Jakuba Prachaře (40) se stala dvojka i v reálném životě. Jelikož pár působí zamilovaně, je podle jejich okolí jen otázkou času, kdy oznámí radostnou novinu.

Herečka Sara Sandeva (26) a její partner Jakub Prachař (40) plní sociální sítě jedním milostným vyznáním za druhým. A jejich přátelé jsou si téměř stoprocentně jisti, že se u nich schyluje k velkému kroku. Makedonská kráska se nikdy netajila tím, že má ráda děti a rodina je pro ni velice důležitá.

Prachař se zase pro změnu nechal slyšet, že by byl rád, kdyby k jeho dceři Mie (6) přibylo ještě jedno dítko. A myslí to očividně smrtelně vážně!

Sám v poslední době víc dbá o svoje zdraví a snaží se udržovat v kondici, za čímž dost možná nestojí jen fakt, že se chce líbit Sandevě a držet s ní navzdory většímu věkovému rozdílu krok.

Herečce by navíc narození dítěte mohlo pomoci ke svatbě, o níž se už delší dobu říká, že si ji přeje. Těžko ale říct, zda je svatba pro Prachaře vůbec na pořadu dne. V živé paměti má totiž ještě pořád dramatický rozvod, během něhož se pořádně zapotil.

Chce se vyrovnat bývalce?

Na druhou stranu právě Agáta Hanychová (38) může mít v prsty v tom, že nyní Prachař tak moc prahne po dalším potomkovi. Ačkoli jsou rozvedeni už poměrně dlouho, neustále se prý tiše předbíhají.

A vzhledem k tomu, že bývalá modelka porodila v dubnu Jaromíru Soukupovi (54) dceru Rozárku, mohlo to jeho otcovské pudy ještě víc probudit. Doufejme, že se s ní nakonec nebude chtít předhánět i počtem milenek, to by Sandeva dost ostrouhala!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden