Moje sladké tajemství

Začalo se jí konečně dařit také v lásce?

Moje sladké tajemství

Půvabná herečka už je roky oficiálně sama. Tají snad lásku, protože jde o ženáče?

Tuto informaci poskytla veřejnosti sama Sabina Laurinová (50). Jako by se herečka rozhodla konečně pochlubit chlapem, a tak naznačila, že možná není sama. Všeobecně se soudí, že blondýnka žije jako jeptiška a vzorně se stará o dcery Valentýnu (20) a Maju (13), které musí živit.

Je krásná, talentovaná a srdce má ze zlata. Přesto, nebo možná právě proto byla herečka Sabina Laurinová (50) dlouho sama. Jenže teď se v kuloárech začalo spekulovat, jestli se nevrátila ke svému bývalému tajemnému příteli Petrovi.

Jak je známo, herečka o svém soukromí téměř nemluví, a když, tak velmi sporadicky. Nahlédnout do jejího života tedy není vůbec jednoduché, protože všechno jsou to jen domněnky nebo svědectví hereččina okolí. Nezbývá nám tedy nic jiného než se pustit do spekulací.

Začala si se ženáčem!

Tak si to shrneme. Herečka byla po rozchodu s dentistou Karlem Kameníkem (51) dlouhé měsíce sama. Spojovala je jenom společná dcera Maja (10). Kameník si našel partnerku, kdežto Laurinová

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden