Můj kousek štěstí

Začalo to pohlednicí, skončilo peklem

Můj kousek štěstí

Láska je složitý cit. Zářným příkladem je vztah JANKY ŠTEINDLEROVÉ (59) a MILANA ŠTEINDLERA (58). Zázrak, že manželství přežili! Od dětství byl kašparem, humoristou. Na základní škole se projevoval jako třídní bavič, kdo by takové typy neznal.

Ať řekl cokoli, spolužáci se váleli smíchy a často ani pedagog nedokázal udržet kamenný obličej. Smál se tak, že nedokázal pokračovat ve výkladu. Spolužáci, učitelé, kamarádi i rodinní příslušníci byli přesvědčeni o tom, že z Milana Šteidlera (59) bude umělec, že se takový talent musí prosadit.

Na gymnáziu to bylo už jisté. Počátky divadla Sklep se začaly utvářet právě zde. Ne snad přímo v lavicích, ale v hospodě s pěkným názvem Na Sibiři, kam tři mladí muži, Milan Šteindler (59), David Vávra (59) a Ondřej Trojan (56), ochotně

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden