Moje šťastná hvězda

Začaly se znovu provokovat?

Už jedna naštvaná žena je pro muže až dost, ale on má na krku rovnou dvě. Felix Slováček (76) si právě teď užívá na chalupě své milenky Lucie Gelemové (37), která ho tam odvezla kvůli pandemii koronaviru.

Přece jen Slováček patří do rizikové slupiny a ona nechtěla nic riskovat. To se ale nelíbí Felixově manželce Dádě Patrasové (64). Manželé měli mít totiž dohodu ohledně jejich společného domu.

Dáda Felixe už dlouhou dobu prosí, aby se dům začal rekonstruovat, on ale nad jejím přáním vždy jen mávl rukou. Před vyhlášením nouzového stavu se to ale změnilo.

Nebojí se do ní rýpnout

Slováčkovi totiž došlo, že dům je skutečně ve špatném stavu. Když ale odjel, všechny plány se zase přerušily. Patrasovou to naštvalo, nejdřív jí něco slíbí a pak si odjede s milenkou relaxovat na chalupu.

Gelemové měla přijít celá situace vtipná a nejspíš ji pohltil pocit vítězství. To ale Dáda nenechala jen tak a Felixovu milenku drsně setřela. „My se vždycky domluvíme, o to se vůbec nebojím.

Stejně je každou volnou chvíli doma,“ dodala Dáda s úšklebkem. Chtěla tím nejspíš naznačit, že s Lucií je jen, aby se trochu rozptýlil a rozhodně ji nebere jako svou partnerku.

Můžeme očekávat válku?

Gelemová na tato slova své sokyně zatím nereagovala. Nejspíš vymýšlí, jakým výrokem jí to oplatit. Můžeme znovu očekávat, že se to mezi dámami vyhrotí?

Navzájem se špičkují a provokují už několik let, a je tak jen otázkou času, kdy jedné z nich rupnou nervy. Je pravda, že Felix se svou manželkou Dádou tráví stále dost času a s milenkou až tolik ne.

V tomto milostném trojúhelníku už se ale všichni nacházejí dost dlouhou dobu a možná je opravdu na čase ho konečně nějak přerušit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden