Můj čas na kafíčko

Začátek i konec životního vztahu Eduarda Hrubeše byl doprovázen pláčem!

Můj čas na kafíčko

Dlouho doufal, že se z následků mozkové příhody jeho žena vzpamatuje.

Svoji životní lásku, manželku Blanku (†70) potkal oblíbený moderátor, scenárista a hudebník Eduard Hrubeš (83) v době studia na vysoké škole. Jejich láska jim vydržela půl století a i když Blanka nedávno zemřela, v Eduardově srdci dál přetrvává.

Známe ho hlavně jako televizního moderátora zábavných pořadů, ale původně Eduard Hrubeš vystudoval na FAMU filmovou kameru a režii. Kdysi snil o tom, že bude točit dokumenty, to ale zůstalo jen v oblasti plánů.

Zato dělal spoustu jiných věcí: založil netradiční dechovku, hrál na trumpetu a banjo, psal scénáře. Tatínek z něho chtěl mít diplomata. A Eduard studoval i lesnickou fakultu, i když jen chvíli.

Není pochyb o tom, že by se prosadil v každém oboru, je totiž všeumělec. A kdyby se do toho měla zahrnovat schopnost vybrat si správnou životní partnerku, uspěl by rovněž na jedničku.

Z televize odešel dobrovolně

Jako brněnský rodák měl Eduard Hrubeš doma možnost sledovat „západní“ vídeňskou televizi. Pořady, které tam viděl, ho inspirovaly k tomu, aby začal hledat

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden