Můj čas na kafíčko

Začátek minulého roku připravil Lindě Rybové opravdu krutou zkoušku!

Můj čas na kafíčko

Musela se vyrovnat se smrtí milované bytosti.

Oblíbenou herečku Lindu Rybovou (44) snad už po letech přestal pronásledovat někdejší skandál, kdy údajně rozvrátila jedno manželství. V loňském roce ale musela oplakat velmi blízkého člověka!  

Její jméno jsme zvyklí si spojovat s hodně štíhlou postavou, takřka s éterickou bytostí. Možná leckoho z diváků přitom napadne, že Linda Rybová by byla i hodně dobrou tanečnicí nebo baletkou. A ona k tomu v dětství opravdu neměla daleko. Navštěvovala různé taneční kroužky, chodila do baletní školy, pohyb na jevišti zkrátka milovala. Přiznala, že svoji sestru prý nutila, aby s ní sehrávala baletní představení, ve kterém Linda bude taneční hrdinkou. V páté třídě přešla na baletní konzervatoř. Opravdu si myslela, že se z ní stane baletka, což mělo za následek, že úplně vypustila učení. „Pohybu bylo na škole hodně a já jsem chodila v sedm večer domů dost utahaná,“ konstatovala. „Měla jsem pořád jiné zájmy, více než sedět ve škole mi přišlo důležitější bavit se s lidmi, kteří jsou zajímaví, mají mi co říct a můžu se od nich něco dozvědět.“ S příchodem dospívání se ale objevily v životě budoucí hvězdy televizních seriálů jiné priority.

Kariéru modelky odmítla!

Ve čtrnácti letech se Linda rozhodla, že bude herečkou, ale tohle přesvědčení nebylo tak úplně stoprocentní – především si tak úplně nevěřila a také se jí zdálo, že herectví je hlavně přetvářka. Zjistila také, že

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden