Moje šťastná hvězda

Zachrání Benešová s Matonohou manželství?

Povídalo se, že mají velkou krizi, prý se všechno točilo kolem peněz.

Herecký pár se prý velmi snaží, aby zachránil manželství. Hlavně Tomáš Matonoha (53) prý šel do sebe. Jenže Lucie Benešová (49) už může mít všeho dost.

Krize v manželství Tomáše Matonohy (53) a herečky ze seriálu Co ste hasiči se z mnoha různých úhlů skloňuje už pořádně dlouho. Mělo to dojít tak daleko, že se Lucie Benešová (49) podle některých informací přesunula do Jizerských hor, kde vlastnoručně zrekonstruovala roubenku.

Uvědomil si konečně, že udělal chyby?

Nějakou dobu to pak opravdu vypadalo, že manželství nemá naději a je jen otázka času, než se partneři oficiálně rozvedou. V poslední době se však proslýchá, že by tomu chtěli dát ještě šanci. Přece jen spolu prožili mnoho krásných let a mají úžasnou rodinu.

Zejména Matonoha měl jít do sebe. Možná si uvědomil, že nasekal nějaké chyby, a rád by je napravil. A prý není bez šancí.

Sluší jim to spolu, otázka je, jak dlouho to ještě vydrží.

Nechce už toho trochu moc?

Někteří jejich známí naznačují, že největší zle herci udělaly peníze. Což by nebylo nic neobvyklého, děje se to v mnoha vztazích. Možná šlo právě o roubenku, na kterou se Benešová upnula a do které asi „zahučelo“ hodně rodinných financí.

Navíc se půvabná blondýnka na začátku roku nechala slyšet, že si od herectví dává pauzu, koupila v Jizerkách další pozemek s tím, že tam postaví další chalupu. A také prohlásila, že by se jí ještě líbilo vlastnit statek.

Je možné, že Matonoha na to nereagoval příliš nadšeně, což mohlo udělat hodně zlé krve. Ale ať to bylo jakkoli, zdá se, že všechno špatné je už zapomenuto. Dokonce se proslýchá, že by se herec opět rád vrátil na výsluní.

Spekuluje se, jestli se pro něj najde role v pokračování populárního sitcomu Comeback. Podle informací od našeho zdroje se totiž chystá další řada, protože si ji diváci jednoduše vyžádali. Pro Matonohu by to mohl být zlatý důl. Předchozí série si bez něj a bez Martina Dejdara (59) nelze představit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden