Můj čas na kafíčko

Zachrání druhé dítě jejich vztah?

Představitelka sympatické lékařky Táni Márové, Markéta Děrgelová (33), sice na place prožívá vášnivou lásku, ale manželství s Patrikem Děrgelem (32) má do idylky pěkně daleko.

Ačkoli je mnozí považovali za ideální pár, zdá se, že i u nich doma to pěkně vře. Příčina? Šušká se, že mezi slavnou dvojicí se objevil někdo třetí. A tak není divu, že se přes to Patrik nedokáže přenést. Otázkou je, zda druhý potomek vztah zachrání, anebo zcela pohřbí.

Robert Jašków (51)

Kdo stojí za rozpadem vztahu?

Ještě na začátku roku hrdí rodiče do světa oznámili, že k synovi Vavřincovi (4) přibude další přírůstek. Během pár měsíců je prý všechno zase jinak. Když v roce 2016 Markéta porodila, v návalu štěstí tvrdila, že u jednoho dítěte rozhodně nezůstane. V roce 2019 místo mimina přišla svatba, což nasvědčovalo tomu, že dvojice spolu vydrží.

Jenže místo mateřství začal přicházet jeden kšeft za druhým. A tak není divu, že Děrgelová posléze ztratila chuť na další těhotenství. O Patrikovi je známo, že touží po velké rodině, čímž si manželé přestali rozumět v pohledu na společný život.

Svou ženu se údajně snažil dotlačit k dítěti a zdálo se, že má vyhráno. Všechny jeho snahy ale pokazila nabídka společného učinkování v oblíbené Ordinaci, která celou situaci ještě víc zkomplikovala.

Milenec ve hře. Nebo mimo hru?

V době natáčení se začalo spekulovat, že jejich vztah začíná rozbíjet Děrgelova žárlivost. Není divu, když média začala probírat Markétinu věrnost. Hodně se mluvilo o tom, že si Děrgelová během natáčení našla milence. Měl jím být Robert Jašków (51), který se kolem Markéty dost točil, ale jen kvůli tomu, že jim scenáristé připravili spoustu žhavých scén.

Pravdou je, že Děrgelová na starší muže není, o čemž svědčí fakt, že v minulosti randila se zpívajícím hercem Vojtou Dykem (35). Jenže spekulace o údajné nevěře v Patrikovi vyvolaly smíšené pocity. Od té doby prý nemá dobré vztahy s Robertem, ale také si svou ženu více hlídá, a právě i tím spolehlivě ničí vratké manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden