Můj čas na kafíčko

Zachrání ještě své manželství?

Neviděli se čtyři měsíce. Přijel zkontrolovat manželku?

Oblíbená herečka Veronika Žilková (59) kvůli strachu o maminku Olgu Žilkovou (96) před rokem opustila svého milovaného manžela, herce a diplomata Martina Stropnického (64).

Původně se k němu měla vrátit za 14 dní, ale pandemie jí zhatila plány. Stále hlasitěji se šušká, že slavná dvojice brzo půjde od sebe.

Martin Stropnický (64) přiletěl na otočku do Česka.

Zřejmě jeden z hlavních důvodů je ten, že stále není jasné, kdy se Stropnický natrvalo vrátí. Proto není divu, že i tomuto páru zlí jazykové odpočítávají hodiny. Veroniku osamění a stesk stále ničí, a tak se zaměřila na rodinu a práci, aby samotu a smutek překonala.

Jednu dobu se proslýchalo, že se kolem herečky začal točit její kolega z divadla, herec Petr Halberstadt (50), což Stropnického prý vytočilo do běla! Patrně se nenechal uchlácholit uklidňujícími videohovory a raději přijel „na otočku“ na svou ženu dohlédnout.

Zdá se, že o svou milovanou ženu jen tak přijít nechce. Žilková byla z jeho příletu tak nadšená, že omezila veškerou sociální aktivitu, kterou zaplňuje dlouhé a pochmurné chvíle. Jak dlouho jim to vydrží?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden