Moje šťastná hvězda

Zachrání jí vášnivá láska?

Sympatická zpěvačka ANNA SLOVÁČKOVÁ (28) po návratu zákeřné rakoviny prochází velmi těžkým obdobím. Jedním z mála světýlek tak je její nový partner. Zároveň se ale bojí definitivního konce.


Po návratu rakoviny, která tentokrát napadla plíce, čeká Annu Slováčkovou (28) koloběh vyšetření. Na Instagramu se svěřila, že nemá vůbec žádné plány do budoucna. Zřejmě poprvé ve svém životě tak absloutně netuší, co bude dál. „Nic. Nula. Žádná vidina.


Odmítám se nervovat z toho, co bude zítra. Ono nějak bude,“ napsala umělkyně, která se pro mnoho lidí stala idolem a symbolem boje se zákeřnou nemocí. Přesto je alespoň jedna věc, která zpěvačce dělá radost. Přiznala totiž, že je v jejím životě nový partner. Je zamilovaná, ale přitom tak smutná!


Krásný vztah a myšlenky na dítě


Přitom o svých láskách dcera Felixe Slováčka (80) Dády Patrasové (67) až dosud mlžila. Vždy když o svém příteli promluvila, tak vztah skončil. „Je to chytrý, vtipný super týpek,“ usmívala se Slováčková. Našla ho mezi svými přáteli, znali se však už delší dobu.


V otci má oporu. Dokonce přerušil i věčné hádky s její maminkou a oba se tak soustředí jen na dceru.

Než spolu začali chodit, byli nejlepšími přáteli. Vypadá to tedy na jeden z nejlepších začátků vztahu, jakým si kdy prošla. „To asi je. A taky nejhorších konců, když to nevyjde,“ podotkla hořce.

Podle všeho si zpěvačka umí představit, že by otěhotněla. Pokud by tomu osud samozřejmě napomohl a povedlo se jí znovu rakovinu překonat.

Podrží ji to nad vodou?

Mnoho lidí se shoduje, že Slováčková je bojovnice, která nic dopředu nevzdá. Porazila rakovinu prsu, zvládnout to samozřejmě může i teď. A její nová láska jí jistě pomůže. Myšlenky na chvíle, kdy budou moci být spolu a budovat zázemí a rodinu, ji snad budou držet nad vodou i v nejtěžších chvílích.

V redakci věříme, že všechno dobře dopadne. Stejně jako drtivá většina jejích fanoušků. Nikdo si nepřipouští jakékoli negativní myšlenky. Což je první krok k tomu, aby se Slováčková znovu vrátila plná sil a energie!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden