Můj čas na kafíčko

Zachrání ji z průšvihu nový chlap? Proč je tak vybíravá?

Můj čas na kafíčko

Oblíbená „šílená Heluš“ doufala, že už má díky Ordinaci vystaráno. Teď neví, co s ní bude dál. A na výběr partnera je čím dál náročnější!

Přes všechny řeči o nezávislosti a vlastní cestě je dnes situace hereček bez stálé práce tragická. To platí i o zdánlivě nezdolné Martině Randové (49), jejíž seriál Ordinace končí. Herečka přitom splácí hypotéku a žije s nemocnou maminkou. Stálý partner by se jí teď opravdu hodil…

Mnohý umělec, aniž by to o sobě sám kdy předpokládal, musel nastoupit do manuální profese, skutečně „za vodou“ jich je jen pár. Mezi zabezpečené patří třeba Petr Rychlý (55), který dal herečce Martině Randové (49) kdysi zásadní šanci v pražském Divadle Na Fidlovačce a pak ji doporučil i do Ordinace, ale herečky jsou na tom obecně přece jen hůř.

Taková Bára Štěpánová (61) svými honoráři mocně sanovala svoji pýchu, zadluženou továrnickou vilu v Zákolanech, ta už si práci dávno zoufale hledá, a Petra teprve rozhazuje sítě. Její nevýhodou je, že veškeré její vzdělání tkví v herectví, vždy chtěla být jenom a jenom herečkou – kdysi krátce pracovala z nouze jako servírka, a gastronomie je obor snad ještě zoufalejší.

Skončí snad opravdu u kasy v supermarketu nebo jako doručovatelka České pošty? Nelze pominout ani to, že už není nejmladší. A podle všeho nemá ani našetřeno, protože dost peněz pohltily její loňské plastické operace. Omezující je i to, že údajně nemá

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden