Moje šťastná hvězda

Zachrání jim vztah další dítě?

Každý má nejspíš jiné plány do budoucna. Jak to mezi nimi nakonec dopadne? 

Už dlouhou dobu se spekuluje o tom, že to u SANDRY NOVÁKOVÉ (39) a VOJTĚCHA MORAVCE (34) není zrovna ideální. Mají se prý neustále hádat a herečka si zřejmě umanula, že chce dalšího potomka.

Jsou spolu téměř nonstop, tudíž je jasné, že to mezi nimi dřív nebo později muselo zaskřípat. Hvězda Sestřiček Modrý kód Sandra Nováková (39) má mít velké trápení s partnerem Vojtěchem Moravcem (34), který zmíněný seriál režíruje.

Potkávají se tedy jak doma, tak i na place. Jak se sami svěřili, nedělá to mezi nimi dobrotu, a tak už údajně začali uvažovat o tom, že jeden z nich zkrátka skončí. Kdo z nich si vytáhne černého Petra?

Jejich vztahu by nejvíc prospělo, kdyby Sandra otěhotněla.

Svatba asi nebude

Ostřílená herečka si měla nedávno svým blízkým kamarádkám postěžovat, že si ji její miláček prý nechce vzít. Přestože ji požádal o ruku, stále svatba není v dohledné době v plánu.

A z toho má být Sandra hodně špatná. Říká se, že to s ní Moravec asi nemyslí tak vážně jako ona s ním. Je to možná i tím, že se vidí každý den a láska mezi nimi zkrátka pomalu vyprchává. Co s nimi ale bude dál?

Ráda by ještě potomka

Ve chvíli, kdy se rozhodovali, kdo by měl seriál opustit, měli se shodnout na tom, že by to měla být Nováková. Ta měla mít ale jednu podmínku. Přála by si ještě jedno miminko, se kterým by zůstala na mateřské dovolené. S tím ale Vojtěch podle všeho ani trochu nesouhlasí.

Kdyby záleželo jen na něm,  jedno dítě mu prý bohatě stačí. Kvůli tomu mají mít doma i v zákulisí Sestřiček dusno, čehož si povšimli i jejich kolegové, kteří se nestačí divit. Vydupe si nakonec slavná černovláska to svoje?

Kromě hádek ale musí Sandra údajně podstupovat každodenní dávku nepříjemného dusna, které má na natáčení seriálu panovat. O co jde tentokrát?

Žárlí na ni? 

Nejenže si herečka nesedla s kolegyní Malvínou Pachlovou (30), která má na Moravce často dělat oči. Proslýchá se ještě, že usměvavý režisér na svou partnerku pekelně žárlí. Že má ve scénáři hodně intimních scén s mladším kolegou Janem Nedbalem (30), na to už si nejspíš zvykl.

Co ale zřejmě nemůže překousnout, je fakt, že si má Sandra s talentovaným krasavcem hodně rozumět i mimo kamery. A Vojtěch tomu všemu samozřejmě musí přihlížet. Na druhou stranu ale asi nechce partnerku omezovat. S žárlivostí však bojuje očividně marně. Má tak jejich soužití ještě vůbec smysl?

Bude rozchod? 

Není to asi poprvé, co si mají procházet větší krizí. Zatím se jim vždy podařilo dát věci zase do pořádku. Snad tomu tak  bude i nyní. Možná by opravdu odchod jednoho z nich byl řešením.

Třeba by i Moravec nakonec dospěl k názoru, že druhý potomek není zase až tak špatný nápad. Uvidíme, jestli se Sandra zanedlouho pochlubí rostoucím bříškem. Určitě si štěstí zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden