Můj kousek štěstí

Zachrání krizi Pomejeho a Andrey nemoc?

V maželství zadluženého producenta Jiřího Pomeje (51) a dýdžejky Andrey (28) to poslední dobou moc růžově nevypadá. V médiích se neustále objevují výkřiky, jak je jeden nebo druhý ve vztahu nespokojený a že je rozvod na spadnutí.

Zatímco on se stará o jejich tříapůlletou dceru Aničku a občas vezme nějaký ten menší kšeftík, ona jezdí po hudebních klubech a vydělává peníze. Když si tmavovláska brala producenta, byla přesvědčená, že všechno zvládne, teď ale nejspíš zjišťuje, že si toho vzala na sebe moc.

"Někdy se mi chce brečet z toho, jak to prostě nezvládám. Jak nezvládám kombninovat čas, který chci hrozně strávit prací, protože bych u dýdžejskýho pultu stála hodiny," postěžovala si. "Kmitám mezi pračkou, lednicí, vařením, dítětem a prací a nedokážu ten čas sumírovat," vysvětluje s nářkem.

Není divu, že Andera ze všeho zkolabovala. Skolila ji silná chřipka a skončila na několik dní s horečkami v nemocnici na kapačkách. Ač je to nemilé, zdá se, že to vztahu s Jiřím prospívá. Manžel o ni najednou láskyplně pečuje, vyřizuje za ni pracovní závazky a doma zastane vše.

.. "Snad to bude dobré," doufá Pomeje se starostlivým výrazem. Andreino churavění jakoby dvojici zase sblížilo. Že by tak konečně zažehnali manželskou krizi?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden