Moje šťastná hvězda

Zachrání rodinu nová role?

Skvělý herec ZDENĚK ŽÁK (68) je už téměř bez kšeftů. Jak sám přiznal, nikde zatím nepracuje, tím pádem na tom finančně není moc dobře.

Ještě nedávno byl na roztrhání, nyní Zdeňkovi Žákovi (68) nezbylo vůbec nic. Ocitl se bez práce, což ho mělo velmi zasáhnout. V současné době se musí postarat o manželku Zuzanu a jejich potomky.

Jak to všechno zvládnou, nikdo neví. Jeho milovaná žena si bude muset asi najít nějaký přivýdělek, aby všechno nemusel obstarávat pouze on.

Ještě nedávno se objevoval v seriálu Slunečná, kde si střihl malou roli. I to mu ale nejspíš stačilo na to, aby domů přinesl nějakou tu kačku navíc.

Nikde ho nechtějí?

S tím je už ale zřejmě definitivní konec. Tvůrci seriálu ho tam prý nechtějí, proto mu jeho dějovou linku neprodloužili. Brzy má sice natáčet jeden film, to je ale zatím všechno a z dlouhodobého hlediska mu to asi moc nepomůže.

Svému blízkému kamarádovi se měl nedávno svěřit s tím, že už to ani psychicky nezvládá, proto mu podal pomocnou ruku a podle našich informací mu měl půjčit peníze. O jakou částku se jedná, to nikdo zatím neprozradil. Co bude dělat dál?

Manželka není spokojená?

Herec má mít navíc obavy, aby ho kvůli tomu neopustila jeho manželka. Všichni společně žijí na farmě, jejíž provoz také není zrovna zadarmo. Jeho strach má prý být dokonce opodstatněný.

Žena už mu totiž měla podle všeho rozvodem několikrát pohrozit. Mnozí se ale začali hned ptát, zda za tím je opravdu jen to, že nemá její choť v současné době ani korunu, nebo v tom je ještě něco jiného.

Zuzana si totiž už před delší dobou měla užít tajný flirt s jejím dlouholetým známým. Jestli je na tom něco pravdy, nebo se manželé stali jen terčem sprostých pomluv, to se ale bohužel neví.

Nechme se překvapit, třeba se nakonec jejich vztah spraví a vše bude tak jako dřív. Herec si má teď domlouvat kšeft s režisérem Anatomie života, a pokud to vyjde, vše se zřejmě vrátí do starých kolejí. A to by bylo dobře, vzhledem k tomu, co všechno už za ta léta společně překonali.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden