Můj kousek štěstí

Zachrání svoje manželství?

Můj kousek štěstí

Reálně hrozí, že on v odloučení najde mnohá pozitiva

Hádá se s dcerou i se svou matkou. Od manžela je dlouho odloučená a se svou rolí slaměné vdovy se nesmiřuje lehce. Jak dlouho to temperamentní herečka ještě vydrží? 

K ostré výměně názorů neměla Veronika Žilková nikdy daleko, stejně jako k tomu řešit vztahy dramatickým řezem. To předvedla ve svém životě několikrát. Opustila Jana Hartla (68) několik dní před svatbou bez jediného slova  vysvětlení! Možná jí tichý a slušný gentleman nevyhovoval, protože se nadšeně vrhla do divokého manželství s Jiřím Hanychem (62).

Ten uštědřil mladé herečce tvrdou lekci. Po čtyřech letech od Hanycha dostala kopačky a ještě jí po něm zbyla dcera Agáta (35). Poté si sedmnáct let lízala rány v náručí dalšího dobráka od kosti, kterým se stal Marek Navrátil ( (†55). Žilková si se stavařem pořídila dva syny a ještě adoptovali dvě děti z dětského domova.

Pak ji ale po sedmnácti letech nejspíš přestal bavit, a tak se rozvedla. Její třetí manžel Martin Stropnický (64) má do otloukánka daleko, je to on, kdo se

Zbývá vám 63% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden