Moje šťastná hvězda

Zachrání Tomicovou nová láska?

Vypadá to, že se Tomicová bude zase brzy radovat ze života. Povídá se, že je zamilovaná!

Znovu skončila na dně a jen těžko se zvedá zpátky na nohy. Herečce ze seriálu ZOO Pavle Tomicové (61) by ale mohla pomoci nová láska. S kterým mužem je oblíbená herečka spojována?

Oblíbená herečka ze seriálu ZOO Pavla Tomicová (61) před pár týdny přerušila svou uměleckou kariéru. Bylo to vynucené rozhodnutí a dnes už víme, že ze zdravotních důvodů.

„Zdraví je na prvním místě a budeme se těšit, až se zase v budoucnu budeme potkávat na natáčení,“ prozradil PR koordinátor ZOO Josef Ducký.


Konečně prožívá pocity štěstí

Nikdo netuší, co přesně herečce je, ale minimálně v následujících týdnech návrat do práce neplánuje. Naštěstí ale na složité období není sama, protože se má potkávat se sympatickým kolegou ze ZOO Robertem Noskem.

Našla v něm snad spřízněnou duši?  Nového muže v hereččině životě odhalili bulvární novináři. Nosek má podle všeho bydlet ve Dvoře Králové nad Labem, kde se zčásti natáčí seriál ZOO.

Už stihli i výlet

Dokonce se společně během Velikonoc vypravili na výlet, a když k Noskovi nastupovala Tomicová do auta, vypadala spokojeně. Není to ale jen Nosek, kdo je jí nablízku. Za herečkou má pravidelně dojíždět také dcera Anežka, kterou má ze vztahu s Ondřejem Malým (58). 

Známý herec je nejspíš stále jejím manželem, protože oficiálně k rozvodu nešlo. Herečku ale opustil už před více než třemi lety. Tehdy to byl pro Tomicovou velký šok a bohužel záhy přišel další.

Byla psychicky na dně

Přišla totiž na pravý důvod jeho odchodu. Byl to milenecký vztah z její do té doby nejlepší kamarádkou Kristýnou Kociánovou (39). Není divu, že po tomto zjištění byla na dně sil a vůbec nevěděla, co bude dál. Nemohla natáčet a prakticky ani nevycházela ze svého bytu. Mnoho měsíců navíc vše tajila a prý to sotva řekla svým nejbližím.

Vypadá lépe než kdykoli předtím

Pod vlivem stresu hodně zhubla, dokonce snad 40 kilogramů. Tehdy se ale z toho dostala, začala znovu natáčet. Pevně tak věříme, že ať už jsou problémy Tomicové aktuálně jakékoli, tak se z toho znovu dostane. Tím spíš, když má velkou oporu v Noskovi, který za ní podle našich informací pravidelně jezdí a snaží se ji rozptýlit.

A kdoví, třeba ho brzy pustí hlouběji do svého srdce a nakonec se ukáže, že je to její pan Božský, na něhož celý život čekala. Neznáme moc hereček, které by si to zasloužily víc než ona.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden