Můj čas na kafíčko

Zachrání u Marešových velkou krizi druhé dítě?

Můj čas na kafíčko

V minulosti si užíval s krásnými modelkami, ženy mu ležely u nohou. Začala mu bouřlivá minulost chybět?

Dlouho to vypadalo, že se Monice Marešové (41) podařilo Leoše Mareše (46) zkrotit. Opět se ale šušká, že má slabost i pro jiné ženy. Zachrání jejich krizi druhé společné dítě?

Jeden z nejznámějších českých moderátorů, Leoš Mareš (46), žije už několik let v manželství s Monikou Marešovou (41). Poslední dobou se ale proslýchá, že mají velkou krizi, a dokonce se šušká o rozvodu. Co je na tom pravdy a mohlo by jejich manželství třeba zachránit druhé společné dítě?

Vymodlená první dcera

Ještě než Marešová otěhotněla poprvé, stálo ji to hodně psychických sil. Věděla, o čem mluví, když před dvěma lety smutně podotkla, že se narození dítěte nedá naplánovat. „Někdy je potřeba i štěstí,“ prozradil moderátor v jednom z rozhovorů.

Nakonec se jim ale narodila dcera Alex (10 měsíců) a byla to pro ně obrovská úleva. Tehdy si všichni mysleli, že

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden