Můj čas na kafíčko

Zachraňuje láskou nemajetného moderátora

Můj čas na kafíčko

Po rozvodu to vypadalo, že už žádného chlapa nechce vidět, ale nakonec Lucii začala samota vadit. Zda je moderátor ten pravý, to je otázka.

Když se jí nepovedlo rozvodem získat miliony dolarů exmanžela Tomáše Plekance (38), cítila se uražená na celý svět a začala žít jen pro své syny. Teď je ale vše jinak, po třech letech tápání má novou lásku, moderátora Petra Vojnara (45). Vztah je to ale nějak asymetrický…

Prasklo to na začátku srpna, když je kdosi vyfotil spolu v důvěrném objetí, ale oba tvrdili, že se diví, proč tak pozdě – zpěvačka Lucie Vodráčková (41) spolu s moderátorem Petrem Vojnarem (45) potvrdila, že spolu chodí, a dodala, že to už trvá dva měsíce.

Přitom chodili i v přímém smyslu slova, toulali se co chvíli po Praze, a kupodivu je tak dlouho společně nikdo nezaznamenal – svůj podíl na tak pozdní reakci bulváru bude mít asi několik planých poplachů, kdy byla zpěvačka postupně spojována s několika „fešáky“.

Zajímavé přitom byly i okolnosti jejich seznámení – Vondráčková nejdřív nahrávala písničky ve studiu, kde byl přítomen i Vojnar, to byl duben, a v květnu s ním

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden