Moje sladké tajemství

Zachraňují vztah!

Nápadníků má spoustu a italský fešák je z toho dost na nervy!

Jsou spolu, nejsou spolu? Vztah Simony Lewandowské (24) a Gorana Maiella (24) je jako na houpačce. Kolem blondýnky navíc krouží spousta ctitelů!

V poslední době to herečce Simoně Lewandowské (24) ze Zlaté labutě s Goranem Maiellem (24) ze ZOO prý moc neklapalo. Když se však začalo šuškat, kolik chlapů se kolem ní točí, už to fešák italského původu nevydržel, sbalil si kufry a utekl do Itálie.

Dokonalá idylka? Ne tak úplně!

Jako by snad chtěl dát své partnerce najevo, že si umí užívat života i bez ní. Možná právě tento rázný krok Lewandowské připomněl, jak moc ho miluje a že o něj nechce přijít. A tak pořádně zabojovala, všechno si vyříkali a nedávno se spolu objevili na romantické dovolené ve Švýcarsku.

Lesbická láska ji v reálném životě moc neláká.

Jenže to nemusí ještě znamenat, že má Maiello vyhráno. Lewandowská je stále úspěšnější a přirozeně se kolem ní pohybují velmi bohatí a vlivní muži. Čím je slavnější, tím zástup ctitelů jen přibývá. Navíc se nechala slyšet, že je na prachy a nestydí se za to.

A Maiello jako student, který příležitostně hraje pár menších rolí, asi letní vily u moře nebo jiná luxusní sídla nevlastní. Do budoucna by tak svou volbu mohla Lewandowská ještě přehodnotit. Třeba kdyby se objevil vhodnější kandidát...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden