Můj čas na kafíčko

Začíná se slavný nadsamec nudit?

Můj čas na kafíčko

Ze známého nevěrníka se náhle stal vášnivý zahrádkář. Dokáže se známý herec vyrovnat s žárlivostí k momentálně úspěšnější manželce?

V rodině herečky Adély Gondíkové (47) zřejmě roste napětí, protože její muž, herec Jiří Langmajer (54), nemá kde upustit páru. Jediný, kdo teď vydělává, je Adéla, která je hvězdou seriálu Sestřičky. Jiří se pohybuje mezi zahradou, bazénem a saunou. Co dál?

Zatímco okatá a věčně dobře naložená (alespoň to tak vypadá) Adéla Gondíková (47) v potu tváře buduje kariéru herečky a zaopatřuje finance pro rodinu v seriálu Sestřičky Modrý kód, její manžel je na tom teď docela jinak. Jiří Langmajer (54) hereckou kariéru už dávno má a příliš si jí neváží, po úspěchu svého vilného inspektora Havlíka ze Zločinů Velké Prahy má v diáři prázdno a čas zabíjí, jak umí.

A mnohdy to není hezký pohled . Počátkem března připravil Adéle horké chvilky, když se zvěčnil na Instagramu, jak nahý vylézá z domácího bazénu s necudným komentářem o svém penisu. Když se Adély ptali, co ona na to, nevěděla, chudák, kam s očima. A protože se nechtěla před sousedy v Pyšelích u Prahy plížit kanály (její manžel pojem studu zjevně nezná), doma to

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden