Můj kousek štěstí

Začíná se svlékat

Jana Bernášková (41) napsala román, jehož název napovídá, že bez nahých scén se film neobejde.

Svléká se. Dřív to nedělala, možná si na to připadala příliš mladá. Po čtyřicátých narozeninách si troufá. Ukázala se světu v černém prádle.

„Do čtyřiceti mě ve filmu nikdo nechtěl svlékat,“ usmívá se hvězda Ulice, Vyprávěj či Co ste hasiči. „A teď na starý kolena se s tím roztrhl pytel. V každém připravovaném projektu jsem takhle polonahá.

Některé páry se posílají vzájemně na neslušná místa, oni k terapeutovi.

Takže trénuji. Kostýmová zkouška,“ žertuje brunetka. A tak se můžeme těšit na film Coura – podle její knihy. Scénář napsal manžel, scenárista Rudolf Merkner (50).

Takže rodinný podnik, a svědčící o tom, že scenárista není žárlivý, protože kdyby byl, sotva by se na něčem tak choulostivém podílel.

Snímek, v němž se Jana Bernášková objeví ve své první hlavní roli, se neodehrává v klášteře, o erotické scény a pikantní rozhovory tudíž nebude nouze. Jana se za Rudolfa vdala před deseti lety, jde o její už druhé manželství.

Když je ve vztahu zle, ví si rady, chodí za poradkyní: „Mám svou koučku, takže s ní to často řeším, a když už mě Ruda hodně štval, slušně řečeno, tak jsem ho tam poslala taky, a musím říct, že to docela pomohlo.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden