Moje šťastná hvězda

Začíná šetřit na důchod

Ještě před pár týdny si myslel, že se před kamery už nevrátí. Vše je teď ale úplně jinak.

Legendární Karel Heřmánek (73), který toho má, co se alespoň kariéry týče, za sebou víc než dost, se nyní rozhodl, že si ještě střihne nemalou roli v nekonečném seriálu Ulice. Protože se mu teď zrovna moc finančně nedařilo, tak je rád, že si může trochu přilepšit.

„Měl jsem obrovskou radost, když mi zavolali a řekli mi, jestli si nechci zahrát v té legendární Ulici, kterou jsem dřív sledoval,“ popsal svou radost a první pocity z neopakovatelné nabídky.

Na co si šetří?

Ještě donedávna vedl herec s charismatickým hlasem Divadlo Bez zábradlí, které bylo na pokraji krachu. Protože se nemůže hrát, všechny náklady musel platit ze své kapsy.

A nejedná se pouze o pár tisíc. Kromě toho už mu i docházely síly, vést divadlo totiž není zrovna procházka růžovým sadem. Nakonec byl nucen předat žezlo svým dvěma synům Karlovi (32) a Josefovi (30).

Už chtěl být v důchodu, ale rozmyslel si to

Zřejmě ale nechtěl, aby zůstali úplně bez pomoci, a to byl asi ten hlavní důvod, proč roli nakonec přijal. Kromě toho, že chce část peněz investovat do divadla, by si také prý rád ušetřil ještě nějakou tu kačku na důchod.

Doufejme, že mu všechno vyjde podle plánu. Měl by na sebe ale dávat pozor. Před pár lety musel podstoupit náročnou operaci páteře a už to asi nebude na nějaké velké skotačení. Je sice hezké, že chce synům pomoci, oni si ale jistě bez problémů poradí sami.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden