Moje šťastná hvězda

Začíná úplně nový život

Je to pár týdnů, co zpěvačka Monika Absolonová (44) šokovala veřejnost svým rozchodem s bývalým hokejistou Tomášem Hornou (40).


A přestože sama odmítla důvody konce vztahu komentovat, Horna ted hradbu mlčení prolomil a promluvil o tom, co jejich vztah zničilo. 


Myšlenky na sebevraždu


Tomáš přiznal, že se v mládí dostal vlastní vinou do dluhové pasti a jeho problémy došly až tak daleko, že  se zhroutil a uvažoval o sebevraždě. 


„Neviděl jsem lepší východisko, a navíc mě šíleně trápilo, že i proto, že žiju se známou zpěvačkou, se všechno propálí veřejně. Lidé, jimž jsem dlužil, přesně tímhle vyhrožovali.


Proto když moje myšlenky utekly k nejhoršímu, zvláštně se mi ulevilo,“ popsal Horna to, jak dopadl na dno.


A přestože tehdy to vypadalo, že jeho problémy dokázali překonat a Absolonová část jeho závazků splatila ze svého, nejspíš to jejich vztah poškodilo natolik, že nezvládli další starosti.


Šušká se o tom, že měl Tomáš podlehnout kouzlu mladší slečny. Ať už jsou důvody jakékoli, Monika udělala za sedmiletým vztahem tlustou čáru a rozhodla se jít dál.


Dozadu už se nedívá?


K minulosti se už nechce vracet a doufá, že s Tomášem dokážou vyjít natolik, aby to nepoznamenalo jejich dva syny.


Všechno zlé je ale pro něco dobré a Monice se vlivem stresu povedlo zhubnout už jedenáct kilo a konečně má zpátky svou vysněnou postavu, o kterou se předtím dlouhé měsíce pokoušela. A z toho má určitě velkou radost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden