Moje šťastná hvězda

Začínají si pomalu lézt na nervy

Jejich vztah rozhodně není idylka!

Na první pohled jsou LUCIE BORHYOVÁ (43) a REY KORANTENG (46) dokonalá dvojice. Ve skutečnosti se prý tihle dva nemohou ani vystát!


Začátkem srpna to bude už neuvěřitelných 22 let, co spolu poprvé usedli za moderátorský pultík. Za ty roky toho prožili už mnoho. Lucie Borhyová (43)Rey Koranteng (46) se prý stali přáteli, a dokonce bydlí nedaleko sebe.


Často se navíc lidé domnívali, že jsou partnery i v soukromí. „Když přijede taxík, čeká, že z domu vyjde i Rey. Jedna produkce nám dokonce posílala naše pracovní smlouvy na jednu adresu,“ svěřila se Lucie. Časem se ale ukazuje, že jejich vztah má k idylce hodně daleko.


Za širokým úsměvem umí Lucie skrýt i to, jak moc ji parťák štve!

Žít by spolu nemohli

Oba totiž přiznali, že jsou jako oheň a voda. Lucka se narodila ve znamení Berana, Rey zase ve Lvu, což jsou hodně bojovná znamení, a to je prý čas od času hodně znát. Lucie se to ale snaží zlehčovat a tvrdí, že jim to minimálně po pracovní stránce klape a nehádají se.

Za ten čas už podle ní dokážou vycítit náladu toho druhého, a když tuší, že by mohlo být zle, musejí improvizovat. „Záleží na náladě, ten druhý se pak buď stáhne, nebo je naopak komunikativnější,“ dodala k tomu Borhyová.

Rey to ale vidí trošku jinak. Už kdysi se nechal údajně slyšet, že je jeho kolegyně až moc pečlivá a on její náhled na práci nesdílí, sám chodí do studia až na poslední chvíli a to ji má pořádně vytáčet a nervovat. Kromě toho také přiznal, že kdyby spolu opravdu žili, nejspíš by se brzy zabili.

Dělají ve studiu dusno?

A postupem času je to prý jen horší. Mnozí si myslí, že spolu usedají před kamery v 19.30, když začínají zprávy, těm ale předchází proces příprav, na kterém se podílejí. Mimoto také moderují i různé akce, času spolu tedy tráví hodně. Není se čemu divit, že jim někdy ujedou nervy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden