Moje šťastná hvězda
Začne ho nutit, aby se rozvedl?
Dlouho dělali drahoty, ovšem teď už je jasné, že Decastelo a Třeštík tvoří nový pár.
Začne ho nutit, aby se rozvedl?

Před pár dny EVA DECASTELO (44) a TOMÁŠ TŘEŠTÍK (44) potvrdili, že spolu chodí. Jenže co bude dál? Nejtěžší kroky je totiž teprve čekají a rozhodně to nebude žádná procházka růžovým sadem.

Moderátorka a hvězda seriálu Slunečná Eva Decastelo (44) se rozvádí se scenáristou Reném (49), se kterým má dvě děti. Fotograf Tomáš Třeštík (44) se rozešel se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (41), také oni mají dva potomky.

Na rozdíl od Decastelo se ale do rozvodu nežene. Nechává si snad zadní vrátka, kdyby to s pohlednou brunetkou nevyšlo? Klidně to totiž může být tak, že nový páreček českého showbyznysu se dal dohromady jen z trucu, aby svým expartnerům ukázali, zač je toho loket.

Eva Decastelo už má za manžela náhradu.

Je to vůbec opravdový vztah?

Když prasklo, že René Decastelo má mladší milenku, se kterou už se dokonce začal ukazovat na veřejnosti, a třináctileté manželství s Evou končí, kupodivu se nekonal žádný velký humbuk. Všechno probíhalo až podezřele hladce.

Proč? Protože i Eva už tokala se ženatým fotografem. S manželem si tak neměla příliš co vyčítat. Když teď potvrdili, že spolu chodí, také to nikoho nepřekvapilo. Spíš si mnozí jejich kolegové ťukali na čelo, proč to dál tají, když nebyl snad nikdo, kdo by o jejich náklonosti nevěděl.

Léčí si navzájem bolavé rány?

Jiná věc ovšem je, co z jejich vztahu bude. Podle informací ze zákulisí českého showbyznysu jsou totiž jeden druhému vrbou – pláčou si na ramínku a stěžují si na expartnery toho druhého. To ale nemůže mít dlouhého trvání.

A už vůbec na tom nejde budovat plnohodnotný vztah. Témata, proč je bývalý manžel či manželka „zloduch“ a může za všechna příkoří světa, jednou dojdou. Pak může nastat dlouhé, trapné ticho, které skončí rozchodem. Zapadala by do toho i skutečnost, že Třeštík stále není rozvedený.

I když s manželkou nežije, tento krok nebyli schopni udělat. Důvod? Nechávají si zadní vrátka a jistotu, že kdyby jim nic nevyšlo, mohou se k sobě vrátit? Navíc od sebe šli v klidu, žádné aféry ani praní špinavého prádla na veřejnosti.

Jako když se staří známí na chvíli rozdělí, aby se za pár let zase sešli a navázali tam, kde přestali. Nakonec, totéž se může odehrát i mezi Evou a Reném. Už mnohokrát se stalo, že se pár rozešel, aby po nějaké době zjistil, že to byla chyba, a zase začal bez problémů fungovat.

Dokázala by se s tím srovnat?

Zatímco Eva chce do budoucnosti vykročit s čistým štítem, Tomáš bude mít v kolonce rodinný stav stále zapsáno „ženatý“. Decastelo to může začít vadit, což by samozřejmě nebylo nic překvapivého.

Která žena by chtěla budovat rodinu s chlapíkem, který se nedokáže odpoutat od své manželky? Jestli se Třěštík doteď nerozvedl, nyní má ideální příležitost. Tedy, pokud stále v koutku duše Radku nemiluje. I to je možné.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz