Moje sladké tajemství

Začne si snad se svým kolegou?

Už v minulosti měla prý pletky se ženáčem.

Hrají manželskou dvojici a moc jim to spolu sluší i mimo kamery. Herečka Kristýna Leichtová (35) roli v seriálu 1. MISE přijala prý hlavně kvůli kolegovi Janu Dolanskému (43)!

Už spolu hráli v seriálu Ohnivý kuře a podle tvůrců byla mezi nimi chemie. I proto se teď na podzim objeví Kristýna Leichtová (35) s Janem Dolanským (43) na obrazovkách jako pár v seriálu 1. MISE.

Prý je mezi nimi skvělá chemie. Jen ta herecká?

Pro Leichtovou jde o první velký projekt od narození dcer Dorotky (3) a Rozárky (1) a byla z natáčení nervózní. Přece jen bude muset kvůli natáčení dojíždět až z Ostravy, kde žije s partnerem Vojtěchem Štěpánkem (37).

Práce už jí ale chyběla, a když se dozvěděla, s kým bude hrát, nabídku přijala. Ochotně se také k Dolanskému tiskla při focení propagačních fotografií. Herec má rok po svatbě s Lenkou Vlasákovou (49), ale proslýchá se, že si je až moc jistý, že mu u ní všechno projde.

A Leichtová je zase rozmrzelá z toho, že ji Štěpánek ještě nepožádal o ruku. Nebylo by to nejspíš poprvé, co by se herečka zapletla se zadaným kolegou. V minulosti se spekulovalo, že měla něco s tehdy ženatým Jakubem Prachařem (37).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden