Moje šťastná hvězda

Začne zlobit manželku?

Vždycky dokázal být nad věcí. Nedávná oslava narozenin prý ale herce JANA ČENSKÉHO (60) pořádně vyvedla z míry. Co se stalo?


Dlouhá léta byl herec Jan Čenský (60) pro všechny princem z pohádky. Postupně ale přešel z rolí neodolatelných svůdníků k vyzrálým mužům, kteří vědí, co od života chtějí. Životní jubileum s ním ale nečekaně dost zamávalo. Kam až kvůli krizi nakonec zajde?


Bude Čenský své ženě nevěrný?

Zranění jej nadlouho vyřadilo z provozu

Že už není žádný mladík, který by si mohl dovolit riskovat, o tom se přesvědčil na vlastní kůži loni v létě. Při výletě na kole upadl, způsobil si vážná zranění a některé následky přetrvaly dodnes. „Mám ďouru do hlavy.

Hýbl se mi mozek. Trvalo to asi měsíc, kdykoli jsem zavřel oči, padal jsem do strany,“ šokuje své fanoušky a pokračuje ve výčtu zdravotních problémů. „Občas cítím, jak se mi ohryzek dotýká o kost. To jenepříjemné na dýchání,“ svěřil své trápení.

Ačkoli herec přiznává, že to byl varovný prst, aby trochu ubral, po pár měsících se zase začal vesele vrhat do nebezpečí. Příčinou jeho tak trochu nezodpovědného chování může být i to, že Čenský se pokouší zastavit čas.

Přestože si svůj věk dlouhou dobu nepřipouštěl, nyní přiznává, že šestý křížek na krku ho zasáhl více, než si dokázal původně představit. „Začal jsem přemýšlet. Byl jsem bez práce, do toho ta šedesátka. To už bylo trošku moc,“ netají se.

Bude manželka opět jen nečinně přihlížet?

Nenadálou krizi se podle všeho snažil vyřešit právě tím, že se opět začal věnovat svým koníčkům. A věrným fanynkám nemohlo uniknout, že trošku pozměnil svůj vzhled.

Zatímco jsme ho vždycky mohli vídat pečlivě oholeného, herec najednou vsadil na strniště, které mu podle reakcí žen v jeho okolí moc sluší.

Jenže právě nadšené ohlasy na změnu vzhledu prý nenechávají klidnou jeho manželku Danu Čenskou (56), které se prý vracejí npeříjemné vzpomínky na deset let starou manželskou krizi.

Tehdy byl načapán při nevěře s jednou ze zlínských květinářek a nutno podotknout, že to bylo krátce před jeho padesátinami.

Herec se zprvu dušoval, že šlo jen o pouhé přátelství, pak ale zjistil, že vášnivé publiky si jen tak neobhájí, a raději kápl božskou. Věrná manželka mu tehdy odpustila, protože nechtěla rozbíjet rodinu.

Není tedy divu, že je z chování svého manžela údajně velmi nervózní. Nezbývá než doufat, že se herec, který byl celý život zvyklý, že se kolem něj ženy točí, ze své chyb poučil a nebude trpělivost své manželky znovu pokoušet nějakou hloupostí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden