Můj čas na kafíčko
Začnou fanoušci Evu Burešovou brzy nenávidět?
Začnou fanoušci Evu Burešovou brzy nenávidět?

Oblíbená herečka ze seriálu ZOO Eva Burešová (29) udělala nedávno možná svoji životní chybu.

Na sociální sítě nahrála video, ve kterém si stěžuje, že spousta herců pod taktovkou Primy natáčí v zahraničí u moře seriál, a ona musí být v ateliérech v nepředstavitelném vedru. Tím ale pobouřila nejenom televizi, ale i spoustu diváků. Může tím přijit o fanoušky a také o případné herecké nabídky?

Zpěv jí jde opravdu báječně.

Řekla si o svou vysněnou roli

„Chtěla bych připomenout, že letos mám třicátiny, a že  bych si zasloužila nějaký seriál někde třeba, já nevím, ve Španělsku u moře?“ prozradila Burešová ve videu a tvářila se vážně.

Pak sice prozradila, že to myslela z legrace a že to samozřejmě každý měl pochopit, jenže reakce televize na sebe nenechala dlouho čekat.

„Věříme, že jsme jí letos udělali radost úspěšným koncertním turné po celé České republice, které jsme pro ni zprodukovali,“ dala Prima jasně najevo, že toho pro Burešovou neudělala v posledni době vůbec málo.

Burešová ztratila trpělivost

Herečka si následně postěžovala na sociálních sítích, že média její video překroutila a udělala z ní nevděčnici. Podle ní překrucovat humornou věc v něco vážného je skutečně odporné. Podle mnohých komentujících na internetu a na sociálních sítích ale Burešové chybí pokora.

A dokonce prý nemá ani na Primě takové postavení, aby mohla podobné poznámky vypouštět do světa, a to ani v žertu. Primu její slova nemohla potěšit, a dokonce se údajně jejím vyjádřením hodně zabývala. Stejně tak možná bude do budoucna problém s jejím prohlášením, že již jednomu médiu neposkytne žádný rozhovor.

Tohle se jí opravdu nepovedlo

Herci ale často mívají ve smlouvách, že kvůli propagaci musí s médii komunikovat, a jen těžko si v tomto případě mohou vybírat, která to budou. No, každopádně si tímto žertem mohla Burešová pořádně zavařit a riskovat, že si tím neblaze pošramotí svou kariéru.

I když si tím chtěla jen rádoby vtipně říct o to, aby ji Prima také poslala natáčet k moři. Tam se ale přece může dostat i bez pomoci televize.

Společně s  partnerem, kuchařem Přemkem Forejtem (36), vydělávají dost na to, aby si dovolenou u moře mohli zaplatit ze svého. A to i dvakrát za rok. Nebo je dluhy na nový dům tak deptají?

reklama
Související články
Lucie Vondráčková (44) se ukázala ve svatebním. Sice to bylo prozatím jen ve vysílání pro děti a svatební úbor byl spíš legrační než úchvatný, ale i tak se nelze nezeptat: Dělalo to s ní něco? To by byl gól, kdyby se s mnohem mladším svalovcem Zdeňkem Polívkou (26) skutečně vzali! A to po všech těch dalekosáhlých úvahách […]
Už několikrát měli před svatbou, vždycky z toho ale sešlo. Herečka ze seriálu Jedna rodina se podle některých informací rozhodla, že tohle prokletí zlomí. Alice Bendová (50) prý dělá všechno proto, aby svého partnera dohnala k oltáři. Začala hubnout, na sociální sítě často dává fotky v plavkách. Jako by si chtěla užívat obdivné komentáře fanoušků a snad tím […]
Moje sladké tajemství / 20.9.2024
Moderátorka zpráv Eva Hecko Perkausová (30) všechny překvapila! Ve společnosti se začala objevovat sama a manžela Ivana Hecka (41) nechává klidně doma. Ustojí to jeho žárlivost? Zkrotit Evu Hecko Perkausovou (30) opravdu není nic jednoduchého. Chvíli to vypadalo, že po porodu druhého syna Ariana, kterého přivedla na svět letos v lednu, se bude víc věnovat […]
Vypadá to, že se na herečku Ilonu Svobodovou (64) konečně usmálo štěstí. Spoustu let se bála o zdraví syna Filipa (33), který jednoho dne dostal záchvat a jen díky jejímu včasnému zásahu vše dobře dopadlo. Před deseti lety vzala rakovina milovaného muže, hudebního skladatele Petra Skoumala (†76). A aby toho nebylo málo, před dvěma lety přišla […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz