Moje šťastná hvězda

Zadělala si na problémy

Nikoho už nepřekvapí, že Agáta Hanychová (36) se na internetu pochlubila dalším milencem, se kterým vyrazila do Itálie.


Od rozvodu s Jakubem Prachařem (37) jich vystřídala nespočet, ale žádný s ní nevydržel déle než tři měsíce.  Podle všeho tohle její chování ale začíná jejímu exmanželovi vadit.


Jakubovi se střídání mužů v domě, kde vyrůstá jeho dcera, vůbec nelíbí.

Udělá jí Jakub ze života peklo?

Její děti, Kryšpín (9) a Mia (3), totiž každou chvíli poznávají nového „strejdu“. Jenže Hanychová si asi nepřipouští, že by to mohl být problém. „Děti jsou zvyklé, že je u nás neustále plno cizích lidí,“ snaží se hájit svoje chování.

Naštval se

To si prý ale nemyslí její exmanžel, kterému se střídání mužů v domě, kde vyrůstá jeho dcera, vůbec nelíbí. A není sám! „Chudáci děti, musí mít v hlavě pěkný bordel,“ rozčílila se  jedna z Agátiných fanynek.

A klade si otázku, co s tím Prachař udělá. Hanychová si možná neuvědomuje, že přestože jí bývalý muž nemůže její chování zakázat, mohl by jí pěkně znepříjemnit život.

Manželství je sice už rozvedené, ale majetkové vyrovnání stále probíhá, a pokud by si Jakub postavil hlavu, způsobil by jí velké problémy. Nehledě na to, že si kvůli dceři, kterou mají ve střídavé péči, musejí vycházet vstříc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden