Moje šťastná hvězda

Zadělává si Hana Kynychová na další dluhy?

Nepoučila se z dřívějšího krachu?

Není to tak dávno, co cvičitelka HANKA KYNYCHOVÁ (48) čelila exekuci na 300 000 korun kvůli nepovedeným podnikatelským plánům. Naše nejznámější fitness trenérka chtěla rozjet internetovou televizi zaměřenou na zdravý životní styl, jenže místo velkých výdělků a rostoucí sledovanosti se jen dostala do velkého průšvihu.

A jak se zdá, koleduje si o další. Kynychová je majitelkou fitness centra v pražských Modřanech. Těžko říct, zda se jí v této lokalitě nedařilo, nebo jen usoudila, že je čas na změnu, a tak si s manželem otevřela nové studio na pražském Pankráci.

Už je v minusu

Rozsáhlá rekonstrukce, kterou nyní svépomocí provádějí jim tak pohlcuje veškerý čas a peníze. „Letos nebude ani společná dovolená u moře, protože na ni není,“ přiznává Hanka, proč své děti ochudí o letní dobrodružství v exotice. Nechceme proto ani domýšlet, co by se stalo, pokud to s jejím novým fitnessem dopadne podobně jako s její televizí. Pak by byla jistě ráda, kdyby jí zbyly peníze alespoň na rekreaci po vlasti. Jelikož podle nejnovějších studií stále více Čechů navštěvuje takováto centra, přece jen má Kynychová naději, že se setká s úspěchem..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden