Můj čas na kafíčko

Zadlužený Taclík dělá osudovou chybu!

Myslel si, že všemu bez problému unikne! To se ale herec Marek Taclík (44) pořádně přepočítal! Donekonečna totiž zavírat dveře nebo raději vůbec neotvírat úřadům nejde! Vyhlášením svého vlastního osobního bankrotu zvládl oddálit dražbu jeho jediné nemovitosti v pražských Strašnicích, ale návrh musel po pár dnech nečekaně vzít zpět!

Kde udělal vyšetřovatel Oliver Hajn z Kriminálky Anděl chybu? „Podával jsem ho k soudu v mylném domnění, že je to jediná varianta,“ vysvětluje Marek svoje jednání. Právě takový návrh ale nově od července letošního roku nesmí podat sám, ale přes jinou akreditovanou osobu. Taclík tak bude muset celou věc kompletně sepsat znovu. Jak ale zaplatí odborníky, kteří mu mají z celé šlamastyky pomoct?

V peněžence má  posledních pár tisíc

Možná proto je teď Marka všude plno a vrhá se doslova po hlavě z jednoho kriminálního seriálu do druhého. Na účtě mu totiž už pěkných pár dní bliká nula a v peněžence má k polovině srpna podle svého posledního majetkového přiznání necelé dva a půl tisíce korun. Jediné, co tak vytížený herec může zpeněžit, je obvyklé vybavení domácnosti, protože i jeho dvanáct let starý automobil v hodnotě sto padesáti tisíc korun patří údajně někomu jinému. Jenže jak se doma jeho přítelkyně Pavla Růžičková (29) v pokročilém stadiu těhotenství obejde bez spotřebičů jako lednička, mikrovlnná trouba, nebo dokonce pračka?

Bude za něho platit těhotná přítelkyně? 

To ale není zdaleka všechno, co budoucí maminku jeho jediného potomka čeká. Jelikož Pavla vlastní firmu, která Marka oficiálně zaměstnává, bude za něho nahromaděný dluh posílat věřitelům ona sama. Markovi tak zůstane z vydělané výplaty jen zanedbatelné minimum. Z čeho bude jeden z nejobsazovanějších reklamních a seriálových herců žít? Zbude mu alespoň na plínky a sunar, nebo bude muset jeho drahá polovička a vlastně i zaměstnavatelka uplatit všechno sama z mateřské a rodičovské? Pavla je už totiž téměř na rozsypání a miminko rozhodně čekat nebude. Jak tohle všechno nakonec dopadne?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden