Moje šťastná hvězda

Žádná překážka pro něj nebyla nepřekonatelná

Moje šťastná hvězda

Místo studia herectví se stal velkou divadelní hvězdou, kterou museli v rozletu brzdit starší a slavnější divadelníci. Sám ale přiznává, že i přesto hodně zpychl.

Chlapecký úsměv zajišťoval JAROMÍRU HANZLÍKOVI (74) přízeň něžného pohlaví a také jednu roli za druhou. Dnes už se ale ke kumštu vrací jen zřídka.

Ti nejlepší herci se poznají podle toho, že si bez nich některé filmy nedokážeme vůbec představit. Do této kategorie nesporně patří i Jaromír Hanzlík (74). I díky němu se staly ze snímků jako Noc na Karlštejně nebo Léto s kovbojem nestárnoucí filmové klasiky.

A i když patřil dříve k velmi často obsazovaným hercům, nikdy diváky nenudil a neměli pocit, že je „přehanzlíkováno“. Naopak, zvláště když se někde objevil ve dvojici s Danielou Kolářovou (75), úspěch byl zaručen.

Byl zkrátka skutečnou hereckou hvězdou 60. – 80. let a vynikající výkony podával nejen před

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden