Můj kousek štěstí

Žádný chlap jí není dost dobrý!

Štěstí v milostném životě jako by se exotické krásce Mahuleně Bočanové (53) obloukem vyhýbalo. Je však problém opravdu pouze v tom, že má smůlu na partnery, nebo je prostě extrémně vybíravá a každý chlap ji po chvíli přestane bavit? 

Je to jen pár týdnů, co Bočanová oznámila další rozchod. Její poslední obětí se stal urostlý, holohlavý podnikatel z Brna, Petr Hanák, kterému s oblibou říkala Mr. Proper. Podle herečky se mají pořád rádi, problém tedy rozhodně nebyl v tom, že by snad ze vztahu vyprchala vášeň, naopak.

Hanák, zdá se, jen neprošel nekompromisním sítem Mahuleny, která má podle vlastních slov na chlapy dost vysoké nároky. „Potřebuji vedle sebe člověka, na kterého je spolehnutí a který mi bude oporou. A to Petr bohužel nebyl,“ uvedla s tím, že s podnikatelem nejsou spolu už od března.

Byla prý trpělivá

Hanák byl prý jako hereččino druhé dítě, ztřeštěné a roztomilé. Jenže to je pro vztah málo. Takhle herečka žít nechce a nemůže. Potřebuje po svém boku parťáka a pomocníka. „Petr měl ale obrovské privilegium, takhle trpělivá jsem nebyla s nikým,“ dodala ještě Bočanová.

Otázkou je, jestli nakonec herečka nezůstane sama, když na každém muži najde tolik chyb a pak se ho zbaví. S vývojem svého milostného života prý není Bočanová spokojená, ale je s ním do jisté míry smířená. Jak sama uvádí, ničeho nelituje. Netají se ani tím, že za svůj život měla vztahů nespočet, žádný ale nevyšel. Do jisté míry si za to prý může sama. Došla totiž k závěru, že vážné vztahy v mládí by člověk neměl jen tak opouštět, protože když zkouší najít toho pravého znovu a znovu celý život, je podle ní čím dál složitější ho objevit a podaří se to jen ve výjimečných případech. Ostatně, ona sama je toho zářným příkladem.

Pozdě bycha honit

Bočanová je ale schopna hledat chyby i  u sebe. Moc dobře si je vědoma, že má na své samotě pořádný díl viny. Důvod, proč jí nevyšly vztahy, vidí v tom, že si v mládí neuměla vážit příležitosti mít rodinu a být zamilovaná. „Pořád jsem si říkala, co když přijde ještě něco lepšího,“ přiznává. Prohlašuje, že bývala „tele“ ještě po čtyřicítce a všechno to uvědomění a pokora přišlo až později.

Přímo to nikdy neuvedla, ale nejspíš naráží na svůj rozvod s Viktorem Mrázem (53) se kterým má dceru Márinku (18). Byli spolu osm let a jejich rozvod byl pro mnoho lidí šokem. Dlouho si všichni mysleli, že za ním stál Mráz, jenže pak vyšlo najevo, že vztah měla ukončit Bočanová. A důvodem byla prý jen její rozmazlenost. Dnes, jak se zdá, všeho lituje. Zároveň ale ví, že v tomhle případě je pozdě bycha honit. „Já jsem si nevymyslela, že budu sama, ale v této chvíli tak mám nejvíc klidu a vlastně mi to vyhovuje,“ svěřila se herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden