Moje šťastná hvězda

Žádný muž s ní dlouho nevydrží

Zdá se, že na ně má smůlu. Herečka SABINA LAURINOVÁ (47), která září v seriálu Modrý kód, se má poslední dobou chovat podivně. Proslýchá se, že za tím stojí chlap.

Na pracovním poli je sice jednička, ale zato v dlouhodobých vztazích se jí zřejmě příliš nedaří. Herečka Sabina Laurinová (47) je nejspíš znovu sama. Šušká se totiž, že se nedávno rozešla se svým tajným partnerem, se kterým tvořila pár jen několik měsíců.

Očividně ji to zamrzelo, protože její herečtí kolegové pronesli, že se Sabina poslední dobou chová trochu posmutněle. Jeden by si myslel, že rozchody už zvládá levou zadní, ale přece jen to každou ženu zabolí. Její kamarádi však věří, že se z toho brzy oklepe a bude zase sama sebou. Co však za jejími neustálými vztahovými neúspěchy stojí?

Práci má na prvním místě

Není tajemstvím, že Sabina je neustále v jednom kole.Nejvíce práce jí nejspíš zabírá natáčení seriálu Modrý kód, jelikož se musí předtáčet s velkým předstihem. Navíc ještě hraje v divadle a pracuje na dalších pracovních věcech. Tím pádem má tedy co dělat, aby si našla nějaký čas sama pro sebe, natož aby si udělala čas na večeři s partnerem.

Navíc se každou volnou chvilku snaží věnovat svým dcerám Valentýně (17) a Maje (11), se kterými má skvělý vztah. Na budování pevného partnerského vztahu jí tedy příliš času nezbývá, a to se na jejím milostném životě dost odráží.

Dlouholeté vztahy měla v minulosti dva, z každého z nich má jednu dceru, ale ani to nedokázalo ani jeden z vztahů udržet. Sama Laurinová tvrdí, že se s partnerem většinou rozejde po pěti letech.

Po porodu ji vyměnil

Přesně tak to bylo i ve dvou jejích zásadních životních vztazích.Jejím prvním dlouholetým partnerem byl rocker Pepa Vojtek (54), se kterým má Sabina starší dceru Valentýnu. Na obou rodičích bylo vidět, že se na rodičovství těší. Ale jak se poté ukázalo, jeden z nich se nejspíš přetvařoval.

Vojtek totiž Laurinovou opustil krátce po tom, co se jim dcera narodila. Tehdy prchl za baletkou Libuškou (38), kterou si vzal za manželku. I tu však časem vyměnil, a to za svou současnou ženu Jovanku (41).

Tehdy to Sabina snášela velmi těžce, přece jen zůstat na své první dítě sama, to by nebylo jednoduché pro nikoho. K Pepovi údajně cítila dlouhou dobu zášť.

Neustál, že je o ni zájem

Na nějaký čas si tedy dala Sabina od mužů pauzu. Pak se však dala dohromady se svým zubařem Karlem Kameníkem (52), kterého znala od svých čtrnácti let. Byla to láska jako trám a Laurinová z ní má druhou dceru Maju. I s Karlem se Sabina rozešla po pěti letech, ale tentokrát nehrála hlavní roli nevěra, nicméně právě Sabinino povolání. Šušká se totiž, že Karel zkrátka neustál to, že je Sabina tak často středem dění.

Přeci jen je to atraktivní žena a čas od času ji někdo na kafe nebo na drink pozval. Ona to ale pochopitelně vždy odmítla a svému partnerovi to potom zřejmě vyprávěla jen jako vtipnou historku.

Svatba byla zrušena

Pár už dokonce plánoval svatbu, ale nakonec ze všeho sešlo. Laurinová to prý dává za vinu tomu, že jiskra mezi ní a Karlem už jednoduše vyprchala. Nicméně se proslýchá, že Karel chtěl mít svou ženu jen pro sebe, ale s jejím povoláním by to zkrátka nešlo a neustále by se o ni musel dělit. Nicméně i po tom všem, co si Sabina s muži zažila, věří, že ten pravý na ni přece jen někde čeká. Ona sama ho však hledat nebude, není to její styl. Podle ní má totiž první signál vyslat muž, jinak to je proti přírodě.

Věří, že ten pravý se objeví

Šušká se však, že Laurinová by si přála být zadaná, dokonce touží i po svatbě. Nejspíš jí chybí někdo, o koho by se mohla opřít a s kým by mohla probírat své každodenní strasti a slasti.Na druhou stranu se ale kvůli tomu nechce vzdávat své práce, která ji naplňuje. Přece jen musí živit dvě dcery a každá maminka ví, že to někdy dokáže být pořádná fuška. Nicméně Sabina se chystá trochu zvolnit, a to z toho důvodu, aby si vánoční svátky mohla s dcerami užít naplno.
Třeba letos na adventních trzích ve volném čase narazí na někoho, kdo ji skutečně dovleče až k oltáři a bude jejím skutečným životním partnerem. Jinak bude navždy sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden