Můj kousek štěstí

Záhadný a příliš rychlý odchod!

Původně prý měla v úmyslu stát se další Saskií Burešovou (74), což zřejmě mělo v praxi znamenat, že za legendární kolegyni převezme jednou poučný televizní nedělní pořad Kalendárium.

Ale k tomu asi nakonec nedojde. Moderátorka Událostí po po čtrnácti letech odešla z České televize. Bylo kolem toho pár slz po květinách a loučení s kolegy, ale Daniela Písařovicová ho nakonec zdárně ustála s tím, že vtipně poznamenala, že jejím dalším působením bude zaměstnání profesionální plačky. Kam odchází ve skutečnosti, ale nepřiznala.

Tělo nešetří

Její žádost prý přišla nečekaně, ačkoli ona sama se  k tomuto kroku odhodlávala celý rok. Pak ale žádala o uvolnění „co nejrychlejší“. A to už dělá poněkud záhadný dojem. Ačkoli ještě nedávno poskytla velký rozhovor, kde působila vyrovnaně i přes současná koronavirová omezení, se kterými se potýkají všichni, další vývoj spíše nastoluje znepokojující otazníky.

Ona se jim snaží předcházet, a snad i proto zmiňuje svou kondici. Daniela je zřejmě velká perfekcionistka a pečuje o sebe po všech stránkách. „Já se během karantény snažím cvičit, chodím běhat, hodně čtu. Každý den se učím na dálku se synovcem angličtinu,“ popisuje pro ilustraci své aktivity. K tomu prý celkem často uklízí, pere, žehlí. Vzorný režim ale neříká nic o jejím rozhodnutí. Nebylo jí vnuceno vnějšími okolnostmi? V poslední době působila na obrazovce velice vyhuble.

Předat svou krásu dál...

Nemalujme ovšem čerta na zeď… možná je pravým důvodem snaha založit rodinu. Moderátorka je stále ve věku, kdy lze, a díky lékařské vědě i pravděpodobněji, ještě stihnout i mateřství… Našla konečně někoho, kdo se nebojí toho, jak je k sobě náročná, což, jak sama přiznává, může některé pány poněkud děsit? V roce 1997 zůstala těsně před branami finále soutěže o královnu krásy. Byla by škoda ji nepředat dál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden