Můj čas na kafíčko

Zahalte se do podzimních barev

Móda přeje odvážným, ale i ženám, které mají rády starou dobrou klasiku. Co si vyberete vy?

Je na čase obměnit váš šatník? Rozhodujete se, které kousky nechat, které zahodit a jaké si pořídit nové? Provedeme vás trendy letošního podzimu a zimy. Ty se nesou v duchu pleteniny, sametu, ale i výrazných barev.

Buclaté péřové bundy

S péřovými bundami vám na podzim, natož v zimních měsících zima rozhodně nebude. Letošní sezónu jsou v módě hlavně ty nadýchané, mohutné sportovní péřové bundy, které nemají s elegancí na první pohled nic společného. Nebojte se k ní ale obout ani lodičky! Hned dostane elegantnější vzhled.

Sametová zima

Nebojte se sametu. Kabátky, sukně, trička, cokoliv, co máte doma ze sametu zase vytáhněte. Dokáže ozvláštnit obyčejné kalhoty nebo sukni anebo naopak k obyčejnému triku se skvěle hodí sametová sukně. Neváhejte sáhnout ani po sametových doplňcích, například klobouku nebo baretu.

Nebojte se sametových kabátů ani vest.

Oblek není jen pro muže

Bojíte se nosit kalhotový kostým kvůli tomu, že v něm vypadá příliš „mužsky“? V tomto případě rozhodně nejsou obavy na místě. Stačí si ke kalhotovému kostýmu zvolit ty správné doplňky a máte vyhráno. Nebojte se ani vzorů, jako jsou kostky či pruhy. Zvolte si elegantní boty, ležérní šátek a budete vypadat, jako když právě jdete z přehlídkového mola.

Na vlně starých vzorů

Čím zajímavější vzory, tím lépe! Zahlédla jste v obchodě kabát se vzorem, který připomínal závěs nebo záclony před třiceti lety? Kupte si ho! Pokud jste manuálně zručná a umíte šít, klidně si ze starého závěsu ušijte kabát. A kdybyste náhodou podobný vzor měla i na sametu, bylo by to ideální.

lass="alignnone wp-image-19956 size-full

Výrazné květinové motivy

Květiny a motivy ovoce sice bývají moderní hlavně na jaře a v létě, teď na ně ale můžete vsadit i na podzim a v zimě. Květované šaty, trička, sukně volte spíše do červené, bordó, oranžové nebo fialové barvy.

Odhalte ramena

Plánujete si pořídit šaty na večerní příležitost? Zvolte ty, které odhalují ramena. Ideální kombinací jsou lesklé šaty s flitry s dlouhými rukávy a vykrojenými rameny nebo metalické tričko či blůza bez rukávů s delší sukní nebo kalhotami.

Až po kotníky

Abyste i v těch největších mrazech zůstala v teple, sáhněte po kabátu dlouhém až po kotníky. K němu můžete mít jak nízké sportovní boty, tak i boty na podpatku. Kabát volte v odstínech hnědé, béžové či žluté nebo světle oranžové.

Návrat k pletenému ponču

Ani pončo nevychází z módy, především pletené, s norským vzorem a třásněmi. Obecně ale platí, že tato sezóna fandí i všemu pletenému, včetně pletených vest.

Líčení přeje odvážným ženám

K oblečení samozřejmě musíte sladit i kosmetiku. Pokud stále tápete v tom, jak a čím se nalíčit, máme pro vás několik tipů. V módě jsou oční línky, ale nikoliv jen v klasické černé barvě, ale i bordó, zelené, modré nebo oranžové. Stejně jsou na tom barvy očních stínů. Co se týče rtěnek, nic nezkazíte temně rudou klasickou, ale pokud chcete skutečně zazářit, pak vyzkoušejte bordó, vínový či fialový odstín. Na večerní společenské události se hodí dokonale..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden