Můj kousek štěstí

Zahání nudu prodejem drahých šatů?

Vysvětlí vám, že jsou krásné

Herečka Tereza Ramba (32), to v poslední době nemá snadné. Její život se zásadně změnil a ona teď, zdá se, neví, co si s tím počít. Hvězda filmů Vlastníci či Bobule byla zvyklá, že je obletovaná ze všech stran.

Nabídky na role se jen hrnuly, ráda cestovala, natáčela u nás i v zahraničí, a randila s nejedním ze svých hereckých kolegů. Vzpomeňme, jak zamotala hlavu oběma „Snowboarďákům“ Jiřímu Mádlovi (34) i Vojtěchu Kotkovi (33). Kde jsou ty časy…

Zkoušejí to... S tanečníkem doma upekli rodinný podnik. Tak uvidíme...

Žena v domácnosti

Dnes je z ní vdaná paní a matka na plný úvazek. Když si před dvěma lety brala tanečníka Matyáše Rambu (31), asi netušila, že v následujících letech bude tančit už jen kolem něj a jejich malého syna, jehož jméno dlouho úzkostlivě tajila a nazývala ho Sluncem.

Když do toho přišla ještě pandemie nemoci covid-19 a ona zůstala nadobro zavřená doma, rozhodla se, že si musí najít nějakou jinou oblast zájmu. A tak, jak ona i manžel říkají, si začali hrát na obchod.

Šaty snů?

Společně vytvořili a začali prodávat oblečení, které Tereza sama navrhla, protože, jak říká, chtěla mít něco společného se svým synem. Navrhnout šaty jí tedy přišlo jako výborný nápad. A proto vznikly její šaty s názvem „Šaty snů“. Ramba si zakládá na tom, že jsou vyrobené v Čechách, z kvalitních látek.

Ale, i když je potom v rámci láskyplné kampaně dojemně nechala nafotit na své rodině, od sestry po babičku, přízeň zákazníků si nezískaly.

O šatech snů má zřejmě každý jinou představu, zvláště když za obyčejné, beztvaré šaty bez potisku dáte bezmála šest tisíc. Herečka si ale stojí za tím, že šaty nejsou obyčejné a za svou cenu stojí. „Levná móda je peklo,“ vzkazuje lidem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden