Moje sladké tajemství

Zahání smutek luxusem?

Bojí se snad, že by se doma mohli začít brzy hádat?

Mnozí patrně Leoši Marešovi (44) a Monice Koblížkové (39) závidí jejich luxusní dovolené. Samotný slavný pár během nich ale možná trpí. Proč se zdá, že utíkají před realitou?

Možná by se našlo dost lidí, kteří závidí život moderátorovi Leoši Marešovi (44) a jeho manželce Monice Koblížkové (39). Jenže za pozlátkem luxusu se pravděpodobně skrývá velké trápení. Monika s Leošem už před dlouhou dobou přiznali, že by si moc přáli miminko.

Navenek působí spokojeně, ovšem uvnitř dost možná pořádně trpí

Jenže to stále nepřichází. I vzhledem k věku Moniky je jasné, že ji tohle téma trápí čím dál tím víc. A určitě tomu nepomáhá ani fakt, že v současné době, snad díky karanténě, jako by se s těhotnými a s novorozenými miminky roztrhl pytel.

A přestože jim bohatství nemůže splnit to největší přání, možná se snaží jeho prostřednictvím aspoň částečně uniknout černým myšlenkám. A tak si dopřávají luxusní cesty po celém světě, kde Leoš svou manželku rozmazluje jako princeznu.

Na konci loňského roku byli na exotických Maledivách a sotva pár týdnů poté už vyrazili na Lanzarote a poté soukromým letadlem do Maroka, kde je čekal takový přepych, že i Marešovi spadla brada. Snad i doufají, že když přijdou na jiné myšlenky, nakonec se jim zadaří i s miminkem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden