Moje sladké tajemství

Zahne Eva Přemkovi v ZOO?

Její přítel je daleko a kolega se vyznal z velmi vřelých ci tů!

Něžné přátelství v ZOO má zajímavou příchuť. Štěpán Benoni (37), který hraje syna zdejší ředitelky, se netají sympatiemi k Evě Burešové (28).

„V Evě jsem našel fajn parťáka a myslím, že to mezi námi chvílemi probleskuje,“ nechal se slyšet herec s italskými kořeny. Co míní oním probleskováním?

Eva a Benoni v ZOO. Bude to ještě velká divočina?

Přemku, dej si na Evičku pozor!

Má snad na mysli jiskření? „Funguje mezi námi herecká chemie,“ pokračuje charismatický fešák. Vysvětluje, že to znamená, že mají s Evou podobné názory i smysl pro humor, kdy se společně smějí něčemu, čemu ostatní nerozumějí. No nazdar.

Kolega se od ní nemůže odpoutat

To skoro zní jako definice lásky, v tomto případě nešťastné. Štěpán se před devíti lety oženil se slovenskou kolegyní Vladimírou (38), s níž se seznámil v kladenském divadle, zatímco Eva po dlouhém vykrucování a mlžení oznámila velkou novinu: čeká miminko a tatínkem je šéfkuchař Přemysl Forejt (35).

Každý žije jinde, ale čekají spolu dítě.

Překážky mezi milenci

„Pro mě je to nesmírně citlivé téma, proto jsem se o tom bála mluvit a čekala jsem, jak jen to šlo. Vyhráno bude, až se miminko narodí,“ uvedla Burešová. Jenže stále je její vztah s Přemkem takový zvláštní a zjevně to nezměnilo ani její vytoužené těhotenství.

On většinu času tráví v Olomouci, kde má restauraci. A Eva tu bude sama na dítě? Nebo využije mateřské pauzy a odcestuje na Moravu? To zase bude nešťastný Štěpán, který na Evu pěje ódy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden