Moje sladké tajemství

Zahodili šanci zůstat spolu až navěky?

Tají snad, že se rozešli, jen aby se vyhnuli kritice?

Bylo vyzrazeno tajemství krásné herečky Lindy Rybové (43), že je naprosto v koncích a údajně si neví rady se svým manželem Davidem Prachařem (60). Spekuluje se o tom, že ho pravděpodobně pustila k vodě.

Dlouhou dobu se mluvilo o tom, že si herečka Linda Rybová (43) prožívá silnou manželskou krizi s hercem Davidem Prachařem (60). Zdá se, že se celá situace vyostřila, protože to vypadá, že pár je nyní od sebe.

Nedávno se totiž společně ukázali na pohřbu kameramana Stanislava Miloty (†85) a nevypadalo to, že by k sobě měli nějak blízko. Každý z nich si šel svojí vlastní cestou, jako by tam spolu byli jen z povinnosti.

Místo truchlivého pohledu ze ztráty blízké osoby se zdálo, že spíše vrhají vražedné pohledy přímo na sebe. Přitom na pohřbu se k sobě lidé spíše chovají laskavě, když je přepadne pocit smutku. Jejich nevraživé vzájemné vystupování spíše nasvědčuje tomu, že je to mezi nimi na ostří nože.

Ututlají rozchod? Vypadá to, že manželé chtějí udržet pod pokličkou v tajnosti konec svého vztahu, a proto se pouze chovají jen na oko, že jsou ještě spolu. Zdá se, že se chtějí vyhnout všem nepříjemným komentářům ze strany veřejnosti.

Nepochybně se také obávají toho, jak celou situaci přijmou jejich dvě dcery Rozálie (16), Josefína (15) a syn František (11). Ti zřejmě budou velmi těžko rozumět jejich rozhodnutí. Navíc by se jim tak v jejich útlém věku rozvrátila rodina.

Zůstala na vše sama Není to přitom tak dlouho, co se už o možném rozchodu povídalo. Řešilo se to, že prý Rybovou rozčiluje skutečnost, že je na celý chod domácnosti sama. David údajně plánuje odejít v dohledné době do důchodu a rozhodně už nevydělává takový balík peněz, jako dříve a Linda se z toho patrně hroutí.

Dříve nikoho nenapadlo, že by ti dva mohli někdy řešit vážnou krizi.

Kvůli tomu asi přijala i nabídku v seriálu Ulice, kde je teď jednou z hlavních postav. Přitom minulý rok si prý málem přivodila žaludeční vředy. Skončila kvůli tomu dokonce i na kapačkách v nemocnici. Situaci jí navíc nezjednodušuje péče o její tři dospívající děti, které jí patrně dávají hodně zabrat.

Nebude opakovat stejnou chybu Otázkou je, kam až celá nepříjemná záležitost dospěje. Skončí to snad soudními tahanicemi? Patrně se Lindě musely Davidovy manýry velmi zošklivit, když jsou u nich prý ostré hádky na denním pořádku.

Možná že už by ani herečka nedokázala manželovi o dpus t i t , kdyby u ní žadonil, aby se ještě pokusili udobřit. Navíc se také ne nadarmo říká „nevstoupíš dvakrát do stejné řeky“. Zřejmě by věděla, že se David bude těžko měnit a nejspíš by se konflikt znovu opakoval.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden