Moje šťastná hvězda

Zahrál si hlavní roli v jejím filmu, pak i v životě

RICHARD KRAJČO (42) o svých láskách většinou mlžil. Proto veřejnost šokovalo zjištění, že zpěvák opustil svou druhou manželku a dvě děti, aby mohl žít s jinou ženou.

Příznivcům Richarda Krajča (42) se v poslední době zdá, že je milostný život jejich oblíbeného zpěváka snad ještě zajímavější než jeho hudební kariéra. Tomu se ale v žádném případě nelze divit. Vždyť Krajčo je nyní už potřetí ženatý.

První svatba s krásnou zpěvačkou

Richard stál poprvé před oltářem už v roce 2005, když se oženil s půvabnou zpěvačkou a modelkou Ivou Frühlingovou (37). Když se ti dva brali, měla už Iva v českém showbyznysu pevné místo.

Se svou hudbou úspěšně prorazila ve Francii, s Miroslavem Žbirkou (67) nazpívala úvodní píseň k seriálu Ordinace v růžové zahradě, a Filip Renč (54) si do svého filmu Román pro ženy vybral jako hudební doprovod téměř celé její album.

I proto bychom zpěvačku v žádném případě neměli podezírat, že se chtěla po Krajčově boku zviditelnit.

Dlouho mlčel o důvodech rozvodu

Už v jejich svatební den bylo vidět, že jej oba novomanželé pojali extravagantně.

Iva i Richard totiž byli v černém, navíc Krajčo místo klasických kalhot zvolil oblíbené džíny a žluté tenisky, jejichž barva ladila se žlutozelenou podšívkou jeho fraku.

Když pod nevěstou a jejím otcem praskl kočár a oni museli stylový povoz vyměnit za terénní džíp, leckdo z pozvaných svatebčanů měl špatnou předtuchu. Ostatně, ta se brzy potvrdila. Už v lednu následujícího roku totiž bylo zřejmé, že ti dva půjdou od sebe. Důvody rozpadu jejich manželství však ani jeden z nich nechtěl komentovat.

Dělala mu hysterické scény

Zvědavé veřejnosti však bylo jasné, že jejich zdánlivě idylický vztah pocítil první krizi poměrně brzy.

Nedalo se totiž přehlédnout, že Krajčo, původně vyučený elektrikář a nyní frontman skupiny Kryštof, se jen krátce po svatbě přestal objevovat na hudebních vystoupeních své ženy, a dokonce na konci listopadu chyběl i na křtu její nové desky.

Později se začalo šuškat, že Frühlingová tehdy údajně nemohla snést Krajčovo pracovní vytížení a dělala mu hysterické scény, což prý později potvrdil sám zpěvák.

Martina se věnovala jen rodině

V dalších letech prý Krajčo vystřídal několik partnerek, než se znovu osudově zamiloval. Jeho vyvolenou se tentokrát stala modelka Martina Poulíčková (41). Ti dva prý spolu žili téměř dva roky, než se Richard znovu odhodlal k utajené svatbě.

Ta měla proběhnout 22. listopadu 2008 v mnohem komornějším duchu než první sňatek známého zpěváka. Richard i Martina byli i nadále skoupí na slovo ohledně svého soukromí, a tak trvalo ještě několik dalších let, než Poulíčková prozradila novinářům některé detaily z jejich společného života.

„Hlavně nezapomeňte napsat, že jsem Krajčová. Richard si na to potrpí,“ prosila tehdy Martina zástupce tisku. Vzápětí také dodala, že téměř zanechala všech svých pracovních aktivit a začala se naplno věnovat své rozrůstající rodině.

Brzy přišla velká krize

Bývalá modelka totiž Krajčovi na jaře 2008 porodila syna Richarda (11) a koncem roku 2010 ještě dceru Bereniku (8). V následujících letech to vypadalo, že si Krajčo svou roli manžela a starostlivého otce opravdu užívá.

Jenže to bylo patrně jen pouhé zdání. Vždyť na podzim 2013 bylo všem jeho známým jasné, že je již druhé zpěvákovo manželství u konce. I když Richard opět prosil veřejnost, aby mu dopřála soukromí a nepídila se po důvodech jeho druhého rozvodu, brzy vypluly na povrch poměrně znepokojivé podrobnosti.

Režisérka se zamilovala do zpěváka

Ukázalo se totiž, že zpěvák své manželce byl patrně opakovaně nevěrný. Poslední kapkou, kterou přetekl pohár Martininy trpělivosti, byl prý Krajčův románek s režisérkou Karin Babinskou (45).

S tou se měl zpěvák sblížit při natáčení půvabného snímku Křídla Vánoc. Karin tehdy zřejmě okouzlila hudba, kterou Richard pro její film složil, a také jeho nezpochybnitelné charisma.

Vždyť proto mu patrně svěřila jednu z hlavních rolí ve svém filmu. Protože Krajčo na tom byl se svými city stejně, následovalo vztahové zemětřesení, které otřáslo stojatými vodami českého showbyznysu.

Jejich děti jsou jako vlčí smečka

Oba milenci totiž okamžitě věděli, že kvůli nové lásce opustí své dosavadní, do té doby slušně fungující rodiny. Brzy spolu také začali žít, i když je alespoň zpočátku strašilo vědomí, že mohou přijít o své děti.

I Karin totiž měla z předešlého vztahu dceru Jasmínku. Nakonec prý všechno dopadlo přesně tak, jak si hlavní protagonisté této vztahové rošády přáli. Režisérka má dcerku u sebe a zpěvák se se svou bývalou manželkou ohledně dětí dohodl na střídavé péči.

Richard a Karin mají dohromady tři potomky, kteří si prý už od první chvíle dobře rozuměli. „Jsou jako vlčí smečka. Jsou od sebe zhruba po roce, takhle rychle bych je ani neporodila,“ vysvětlovala Karin v jednom rozhovoru.

Jako kdyby tam žila stonožka

Později ještě dodala, že na Richardovi od počátku obdivovala, jaký je starostlivý a milující otec. Krajčo prý dává dětem všechno, co jim na očích vidí. Také se snaží s nimi trávit maximum času a vždy jim pozorně naslouchat.

To pro Karin, které nějakou chvíli trvalo, než se naučila skloubit mateřství se svou prací, bylo něco úplně nového. Žít s Richardem a trávit čas i s jeho dětmi pro ni bylo, alespoň zpočátku, těžké.

„Nároky na denní provoz neuvěřitelně vzrostly. Tolik jídla, tolik hrnců a tolik ponožek. Jako kdyby u nás žila stonožka,“ povzdychla si kdysi Babinská.

Do třetice všeho dobrého?

Přes všechna tato malá úskalí byli Richard i Karin zakrátko přesvědčeni, že právě oni dva jsou pro sebe stvořeni. Proto se také 27. července 2017 při utajeném obřadu, jak také jinak, vzali. O tom, že vstoupili do manželství, informovala Karin veřejnost až druhý den, a to na svém profilu na sociální síti.

Na jejich vzájemném štěstí nemohla nic změnit ani skutečnost, že pro Richarda Krajča to byla už třetí svatba. Neustále zamilovaný zpěvák totiž pevně věří, že právě tento sňatek je snad jeho poslední.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden